İzmir Fotoğrafçılar Odası'nın Fotoğrafçılık Fuarına Yoğun İlgi

İzmir Fotoğrafçılar Odası'nın Fotoğrafçılık Fuarına Yoğun İlgi

İzmir Fotoğrafçılar Odası (İFO) tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen "Dijital Fotoğraf Makineleri ve Ekipmanları Fuarı" büyük bir katılımla açıldı.

İzmir Fotoğrafçılar Odası (İFO) tarafından düzenlenen Dijital Fotoğraf Makineleri Ekipmanları Fuarı'nın beşincisi bugün 14 ilden 45 firmanın katılımı ile açıldı. Fuara özellikle öğrenciler, fotoğrafçılar ve evlilik hazırlığı yapan çiftler ilgi gösterdi.

Tanıtım turu yapılacak

İzmir Fotoğrafçılar Odası tarafından iki yılda bir düzenlenen fuara, bu yıl da ilgi büyük oldu.Fuarın açılışına İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir ve 13 ilden kente gelen oda başkanları ve ziyaretçiler katıldı. Ayrıca 8 ayrı ilden kaldırılan otobüslerde diğer illerdeki fotoğrafçılar da İzmir’deki fuarı takip etti.

İFO Başkanı Murat Yavuz, küçük hollerden büyük fuar alanlarına geldiklerini dile getirdi. Şehir dışından gelen oda başkanları ve fotoğrafçılar için İzmir'i tanıtan kültür turları da düzenleyeceklerini belirten Yavuz, akademisyenlerin fuar süresince söyleşiler yapıp, fotoğrafçılıkla ilgili pratik uygulamaları anlatacaklarını söyledi. Yavuz, "Yenilenen teknolojinin takipçisiyiz. Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin de özellikle kristal albümler ve yeni ürünlerin takibi için fuarda olmaları gerekli" dedi.

İzmir-Fotoğrafçılar-Odası-haberiçi

"Mahcup ettiler"

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, "Arkadaşlarımız yola ilk çıktıklarında bu kadar ilerleyeceklerini tahmin edememişiz. Bizleri mahcup ettiler. Şimdi bu sektör içinde olanlar büyük işlere imza atıyorlar. Ne yapıyorsanız en iyisini yapın. İnsanların hayatındaki en önemli anları belgeliyorsunuz. Gelişimi takip edip en iyiyi sunuyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Bizler de birlik olarak daha büyük fuarlar için destek veremeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.