İzmir Fuarı'nda kadının üretim gücü!

İzmir Fuarı'nda kadının üretim gücü!

İzmir Fuar’ında bu yıl özellik kadınların üretime dönük birlikte çalışmaları ve ürettikleri ön plana çıktı, ilgi çekti. Bunlardan birisi de Karabağlar ’da kadınlar tarafından kurulan Karabağlar Çalıkuşu Kadın Kooperatif ve ürettikleri oldu.

MEDYA EGE - İzmir Fuarı'nda kadınların üretime yönelik çalışmalarına geniş yer verilirken, kooperatif çatısı altında bir araya gelerek üretime geçen kadınları ürettikleri de fuarı gezenlerin ilgi odağı oldu. İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde kadınların bir araya gelerek kurdukları ve devletin desteğini aldıkları Karabağlar Çalıkuşu Kadın Kooperatifi de üretim gücü ve ürettikleriyle ön plana çıktı.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Serap Eyce de İzmir Fuarı’na ürettikleriyle sergi açan kadınları ziyaret etti. Sergi de kadınların ürettiklerini inceleyen Eyce, kadınların üretimde güçlü olduklarını, birlikte içinde daha da güçlü olarak yola çıktıklarını belirterek, tek beklentilerinin maddi ve manevi destek olduğunu belirtti. Karabağlar Çalıkuşu Kadın Kooperatifi’nin ilçede kadınların birlikte olması ve üretmesi anlamında örnek teşkil edecek şekilde kurulduğuna dikkat çeken Meclis Üyesi Serap Eyce, “Karabağlar ‘da yaşayan bütün kadınlar olarak biz onların üretme azimleriyle, üretim güçleriyle ve ürettikleriyle gurur duyuyoruz. Bütün İzmirlileri de fuarda kadınların bu üretimi gücünün sonuçlarını görmeye açılan sergiye davet ediyoruz” dedi.

372621094-815602637234210-4311799195839739053-n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.