İzmir Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na ILMIO Abiye damgası!

İzmir Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na ILMIO Abiye damgası!

IF Wedding Fashion- İzmir Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 14'üncü kez kapılarını Fuar İzmir'de açtı

IF Wedding Fashion- İzmir Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na katılan Seçil Etek Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulu başkanı Faik Güngör, Uluslararası arenada sektörün gururu olan ve bir markaya dönüşen 14. Uluslararası İzmir abiye ve gelinlik fuarının hazır giyim sektörüne hayırlı ve uğurlu olması dileklerini sundu. 

1981 yılından bu yana Seçil Etek olarak sektöre giriş yapan, kaliteli ve yenilikçi ürün üretimleri ile sektörün globaldeki en büyük oyuncularından biri haline gelen Seçil Etek Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. internet dünyasında insan davranışlarının ve satın alma kültürlerinin değiştiğinien erken fark eden firmalardan birisidir.

3-483.jpg

Altı ayrı markasıyla ve yan ürünleriyle online satışını ve cirolarını artıran firma, ayrıca 46 ayrı satış mağazasıyla da iç piyasada hizmetini tüm hızı ile sürdürmektedir. Yaratıcılığın, yenilikçinin ve tasarımın buluştuğu geniş bir koleksiyon ve özel bir sunum ile 14. Uluslararası İzmir abiye ve gelinlik fuarına katılan Seçil Giyim, son moda ve yüksek kalite içeren ILMIO abiye koleksiyonuna yeni bir kokteyl parti grubu ekleyerek abiye koleksiyonuna farklı bir bakış açısı getirmiş olup, içerisinde çok farklı, gerçekten çarpıcı ve aynı zamanda herkesin yaşantısının özel günlerine dokunabilecek ve konfor yaratacak tasarımları ile başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.