‘İzmir Genç STK Buluşması’ TÜGVA İzmir'de yapıldı

‘İzmir Genç STK Buluşması’ TÜGVA İzmir'de yapıldı

İzmir Genç STK buluşması bu ay TÜGVA İzmir ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Birçok STK’nın katıldığı programda İzmir’in Gençliğine yönelik yapılması planlanan çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu. Tüm STK Temsilcilerinin söz aldığı toplantıda gençliğin nelere ihtiyacı olduğu ve gençleri nelerden korumak gerektiğinden bahsedildi. Kur’an tilaveti ile başlayan toplantıda STK Başkanları yaptıkları ve yapacakları projerleden bahsederek bilgi alışverişinde bulundular. Her zaman birlikte çalışarak daha hızlı ve güzel sonuçlar alınabileceğinin üzerinde durdular.

TÜGVA İzmir İl Temsilcisi Mesut ÖNDEŞ:

“Değerli Başkanlarım, programımıza hepiniz hoş geldiniz. Her ay düzenlenen Genç STK Buluşmasına bu ay ev sahipliği yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizler inandığı yolda dimdik yürüyen, “Kim var?” denildiğinde sağına soluna bakmadan “Ben varım.” diyen Gençleriz. Bu bilinç ve azimle bir ve beraber olduğumuz sürece çok güzel işler başaracağımızdan eminim. Hepimizin derdi bir gayesi bir, Gençler çnce Allah’a sonra bizlere emanet ve bizler bu emanete en güzel şekilde sahip çıkacağız. Programımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, mübarek Mevlid Kandilinizi tebrik ediyorum. Hoş geldiniz !!” dedi.

TEİAŞ 3. Bölge Müdürü Levent KÖYLÜ:

“İzmir’imizin değerli STK’larının kıymetli temsilcileri, TÜGVA ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltı programına hepiniz hoş geldiniz.

Gençliğin derdiyle dertlenen, her gün “Bugün gençler için ne yapabiliriz?” diye düşünerek rıza-i İlahi için kendini vakfeden TÜGVA’yı ve Gönüllülerini gururla yakından takip ettiğimizi belirtmek isterim.

İzmir’de ortaokul, lise ve üniversite gençliğiyle hemhal olan TÜGVA ve tüm STK’larımıza şahsım adına teşekkür ediyorum.

Tüm STK’larımızın aynı dertle dertlendiğini ve kendini bu kutlu davaya adadığını görmek ve buna katkı sağlayabilmek benim için en büyük övünç kaynağıdır. 2023,2053 ve 2071 hedeflerine sizler sayesinde ulaşacak, sizlerin yetiştirdiği gençlerle de daha nice hedeflerimize ulaşacağımıza inancım tamdır.

Herbirinizden Allah razı olsun, Rabbim tüm çalışmalarınızda muvaffakiyetler nasip eylesin. Sağ olun, var olun !!” dedi.

Programlarından dolayı STK Buluşmasına katılamayan;

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir PAKDEMİRLİ:

“Sevgili Gençler, şuanda aranızda olmak istiyordum. Hatay' da mevcut bulunan yangını kontrol altına almak için tüm programlarımı iptal ettim. TÜGVA olarak yaptığınız çalışmaları yakından izlemekteyim. Bütün Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, en kısa zamanda hep birlikte olmak dileğiyle.”

AK Parti İzmir Milletvekili/Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal BEKLE:

“Gayesi gençlik, derdi vatan olan İzmır gençliğine selam olsun. Türkiye Gençlik Vakfı'mızın ev sahipliğinde, TEAİŞ 3.Bölge Müdürlüğümüzün destekleriyle düzenlenen "İzmir Genç Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması"nın İzmir Gençliği için hayırlar getirmesini diliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul çalışmalarımızın devam etmesi nedeniyle fiziken aranızda olamasam da toplantı gündemini ve kararlarını takip ediyorum. Bir sonraki buluşmada yanınızda olmak duasıyla...” şeklinde mesajlarını ilettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.