İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği'nden Ermenistan'a tepki

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği'nden Ermenistan'a tepki

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yaptığı saldırıyı kınadı.

Yazılı açıklama yapan Birol Özkardeşler şunları belirtti;

Ermenistan Rusya'nın maşalığını yapmaya devam ediyor.Daha önce stratejik ve enerji yolları âçısından önemli olan Azerbaycan'ın Taurus Bölgesine saldıran Ermenistan, şimdi de yine Dağlık Karabağ'da bulunan sivillerin yaşadığı köyleri  hedef almaktadır.İnsanlıktan nasibi almamış,kadın ve çocuk demeden insalık suçu işleyen Ermenistan'ı en şiddetli şekilde kınıyoruz.

Yapılan saldırıların odağında Azerbaycan bulunmasıyla birlikte sürece Türkiye'de dahil edilmek istenmektedir.Doğu Akdeniz'de yaşanmakta olan bu sıcak günlerde Ermenistan'ın bu saldırılara girişmesi manidadır.Hiç kimse unutmasın ki Türk Milleti olarak bizim için asıl olan tek milliyetçilik Atatürk Milliyetçiliği ve Yurtta Sulh ve Cihanda Sulh düsturudur.Bizler daha önce de belirttiğimiz üzere dost ve kardeş Azerbaycan halkının yanında olduğumuzu birkez daha yinelerken bugün meydana Ermenistan saldırılarında şehit olan soydaşlarımıza Allah'tan rahmet,kardeş Azerbaycan'a başsağlığı ve yaralanan soydaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. "Tek millet iki devlet,yaşasın Türkiye Azerbaycan kardeşliği"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.