İzmir Güney Sekreterliği İle Öz Büro İş Sen, Toplu Sözleşme İmzaladı

İzmir Güney Sekreterliği İle Öz Büro İş Sen, Toplu Sözleşme İmzaladı

Hak İş Konfederasyonuna bağlı Öz Büro İş Sen, İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği sözleşme imzaladı.

Öz Büro İş Sen İzmir İl Başkanı Metin Durur, “Beklediğimiz, 2 yıldır her satırında alın terimiz olan toplu iş sözleşmemiz çıktı. İlk 6 ay yüzde 4, ikinci 6 ay ise yüzde 8 zam alacağız” dedi.


Türkiye tarihinde bir ilki daha başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Metin Durur, , İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğimize bağlı kurumlarda çalışan yaklaşık 1400 sendika üyesinin yararlanacağını söyledi. Durur, “Tek derdi insan onuruna yakışır bir düzen kurmak ve güler yüzlü insanlar olan Öz Büro İş Sendikası İzmir İl Başkanlığı olarak girdiğimiz her mücadeleden zaferle çıktık. Rabbime şükürler olsun ki bizleri değerli üyelerimize karşı mahcup etmedi ne uzak diyarlarda yazılan senaryolar, ne de karanlık odalarda kurgulanan kirli oyunlar bizleri yolumuzdan döndüremedi. Her daim yolundan sapmadan liderinin yolunda yürüyen bizler zalimle, zulümle mücadele ederek kazanımlarımızı bir bir aldık.” diye konuştu.


Kendilerine inananları hiçbir zaman mahcup etmediklerini belirten Metin Durur, imzalanan toplu sözleşmelerin çalışanlara Öz Büro İş Sendikasının bir hediyesi olduğunu sözlerine ekledi. Durur, “Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın açmış olduğu bu yolda durmadan hak arayışımıza devam edeceğiz. İzmir Güney Sekreterliğimize bağlı hastanelerde çalışan üyelerimize öz büro iş sendikamızın hediyesidir, bize inananları hiç bir zaman mahcup etmedik, etmeyeceğiz. Genel başkanımıza değerli heyetine ve sütten ak sudan berrak kurucusu olduğum İzmir il teşkilatıma 2016-2017-2018 yıllarına ait toplu iş sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun.”  şeklinde konuştu.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.