İzmir Hediye Fest 2019, Bostanlı Pazarında gerçekleşecek

İzmir Hediye Fest 2019, Bostanlı Pazarında gerçekleşecek

Yeni yıla yeni umutlarla girmeye ve sevdiklerine hediye vermeye büyük önem veren İzmirlilerin beklediği “İzmir Hediye Fest 2019”a sayılı günler kaldı.

Yeni Yıl Hediyelik Eşya Alışveriş Günleri 27 Aralık tarihinde Karşıyaka Bostanlı Pazarında açılacak. 5 gün sürecek organizasyon 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Hediyelik sektörünün önem verdiği organizasyonda El sanatları, Yöresel Ürünler, takı, çanta, ayakkabı, cam ve ahşap ürünler, züccaciye, mutfak gereçleri, antika, yeni yıl süsleri ve çarpıcı fikirlerle oluşturulan hediyelikler başta olmak üzere kişiye özel binlerce ürün ziyaretçilere sunulacak.

EFSANE GÜNLERİ YILIN SON 5 GÜNÜNDE

Yeni yıla ziyaretçilerinin mutlu girmesini önemseyen “İzmir Hediye Fest 2019” katılımcıları önemli bir karar aldı. Hediyelikçiler, “İyisi ile kötüsüyle 1 yılı ve 1 sezonu geride bırakacağız. Bizler bizi ziyaret edenlerin tamamının mutlu olmasını, yeni umutlarla yeni yıla girmesini istiyoruz. Bu nedenle yılın son 5 gününde hesaplı fiyatlarla Efsane Günleri yapmaya karar verdik”dedi. 

izmir-hediye-fest-002.png

BÜTÇELER YORULMADAN MUTLULUKLAR YOĞRULACAK 

Hediyelik sektörüne güçlü alternatifler oluşturan Egemen Medya Organizasyon Genel Koordinatörü Dilek Erbey bütçelerin yorulmadan mutlulukların yoğrulacağını söyledi. Erbey, “İzmirli hemşerilerimiz yeni yıla hediyeleşerek girmeyi seviyor. Bu yıl sevdiklerini bir hediye ile sevindirmek isteyenleri de biz sevindirmek istedik. “İzmir Hediye Fest 2019” Bostanlı Halk Pazarına getirdik. Katılımcılarımızın girdi maliyetlerini düşürdük. Onlarda satış fiyatlarını düşürdüler. Hesaplı fiyatlarla BOSPA’da bütçeler yorulmadan mutlulukları yoğuracağız”dedi. 

İzmir Kent Federasyonu (İZKEF), Batı Anadolu Kadın ve Genç Girişimciler Derneği (KAGDER) başta olmak üzere 10 sivil topluk kuruluşu tarafından desteklenen “İzmir Hediye Fest 2019” 27-31 Aralık tarihlerinde BOSPA’da açık olacak. Egemen Medya Organizasyon’un düzenlediği Hediye Festivali 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.