İzmir Hediye Fest başlıyor!

İzmir Hediye Fest başlıyor!

“İzmir Hediye Fest” 27-31 Aralık tarihlerinde Karşıyaka BOSPA’da düzenlenecek

Yılın en heyecanlı zamanlarından biri yaklaştı. Eski yıla veda edip yeni yılı karşılamaya hazırlanan İzmirlileri tatlı bir heyecan sardı. Bol hediye seçeneği ve fiyat avantajlarını dikkate alanların akın edeceği yeni yıl alışverişinin merkezlerinden biri Karşıyaka Bostanlı Pazarı olacak. Alışveriş heyecanını şimdiden yaşamaya başlayan vatandaşlar organizasyonun başlayacağı 27 Aralık’ı adeta iple çekiyor. 

HALKIN İSTEDİĞİ OLDU

Katılımcılar ve halkın büyük ilgi gösterdiği İzmir Hediye Fest’in Koordinatörü Dilek Erbey, halkın organizasyonunu halkın ayağına taşıdıklarını söyledi. Koordinatör Erbey, “İzmirliler yıllardır kolay ulaşılabilen bir merkezde yeni yıl alışveriş günlerinin düzenlenmesini istiyordu. Hediyelik sektörü minimum maliyetli bir organizasyon talep ediyordu. Katılımcılarımızın da ziyaretçilerimizin de istekleri Karşıyaka BOSPA’da gerçekleşecek. İzmir Hediye Fest için heyecan dorukta”dedi. 

img_9455.jpg

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Bostanlı’daki yeni yıl alışveriş günlerinde geniş ürün yelpazesine avantajlı fiyatlarla ulaşılacağını vurgulayan İzmir Hediye Fest Koordinatörü Dilek Erbey yeni yıla dair çarpıcı hediyelik çalışması olanların BOSPA’da olacağını ifade etti. Erbey, “Yeni başlangıçların, yeni umutların yeşerdiği yeni yılı karşılarken, sevdiklerini küçük da olsa hediyelerle hatırlamak büyük mutluluklar yaratacak. İzmirli hemşerilerimizin bu mutluluğuna hediyelik sektörümüz büyük katkı koyacak. El sanatları, Yöresel Ürünler, takı, çanta, ayakkabı, cam ve ahşap ürünler, zücaciye, mutfak gereçleri, antika ve yeni yıl süsleri başta olmak üzere kişiye özel binlerce ürün BOSPA’dan mutluluk dağıtacak”şeklinde konuştu. 

img_9426.jpg

50 BİN KİŞİ ZİYARET EDECEK

Egemen Medya Organizasyon tarafından düzenlenecek “İzmir Hediye Fest 2019” 27-31 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. Çok sayıda STK tarafından desteklenen organizasyon ilk 4 gün 10.00 ile 22.00 son gün ise ikindi saatlerine kadar ziyaret edilebilecek. 5 günde organizasyonu 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.