İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bayramlaşma

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bayramlaşma

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ile bayramlaştı.

Bayramlaşama merasimine İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Harun Yazar, Adnan Kaygısız ve İlker Eraslan da eşlik etti.


Milli Eğitim Müdürlüğünde geleneksel hale gelen bayramlaşma töreninde duygusal anlar yaşandı.  Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ortaokul öğrencilerine yönelik açılan kurslara devam eden öğrencilerinde bayramını kutlayan Yahşi öğrenciler tarafından sevgiyle karşılandı. 


Yahşi’nin öğrencilerin bayramını kutlaması ve kendilerine hediye vermesi üzerine öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’ye sarılarak teşekkür ettiler.

36.jpg
İnşaat emlak bölümü çalışanları ile yaptığı bayram kutlamasında İzmir’de yapılan okul inşaatı çalışmalarına da değinen Yahşi; “ öğrencilerimizin geleceği için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Gerekli hassasiyet gösterilerek öğrencilerin en iyi şartlarda eğitim alması için çalışıyoruz. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Adnan Kaygısız ve ekibinin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ederim. İnşaat emlak bölümü olarak devletin malına sahip çıkmak adına çok emek verdiğinizi biliyorum. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yapılacak olan inşaatlarda ihale sürecinde, ihalelerimizi şeffaf olarak gerçekleştiriyoruz “ dedi.  Okul inşaatlarının ivme kazandığını da belirten Yahşi, yeni eğitim öğretim yılında ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği adına birçok farklı çalışmaya da yer verileceğini belitti.

 


Yahşi ayrıca; “Birlik ve beraberlik, duygusunun en güçlü hissedildiği, , dostluk ve dayanışma köprülerinin atıldığı, ,dargınlar arasında mesafelerin kalktığı bu özel zamanların milletimizin en özel hasletlerinden olduğunu ifade etti.
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan beş yüz personelle bayramlaşan Yahşi; “Bu müstesna günler kenetlenerek her türlü zorluğu aşmamıza bir vesiledir. Milli eğitim ailesi olarak biz de çocuklarımızı daha güzel, daha güçlü yarınlar için hayata hazırlarken manevi değerlerini benimsemiş nesiller yetiştireceğimize olan inancımız tamdır. İzmir’in en büyük ailesi olarak ilimizde bir başarı varsa bu siz değerli çalışma arkadaşlarımın katkısı ile gerçekleşmektedir. Bu duygularla, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ederken, onların kıymetli aileleri ve evlatları başta olmak üzere tüm eğitim camiamızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, ülkemiz ve dünya için huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” dedi.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.