İzmir iş dünyasından bayram mesajı!

İzmir iş dünyasından bayram mesajı!

Kurban Bayramı nedeniyle İzmirli iş dünyası temsilcileri bir kutlama mesajı yayınladı.

Koronavirüs salgını tehlikesinin halen güncelliğini koruduğu bugünlerde ülkemiz için başta sağlık, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verildi. İhtiyaç sahiplerine ulaşmanın ve paylaşmanın da önemi vurgulandı. 

necipnasirfoto1.jpg
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır:

'BİRLİK VE BERABERLİKLE HER ZORLUĞU AŞARIZ'

Bayramlar kırgınlık ve küskünlüklerin unutulduğu, kucaklaşma ve paylaşımın ortaya çıktığı özel günlerdir. Yüce Türk milleti yüksek şahsiyetiyle her zorluğu aşmasını bilmiş ve tarih boyunca dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemiştir. Bugün de geldiğimiz noktada, birlik ve beraberlik ruhunun bizi bir arada tutan en önemli güç olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Bayram, yardımlaşmanın, ihtiyaç sahiplerine destek olmanın, bizi biz yapan değerlere sıkı sıkıya sarılmanın yeniden hatırlanacağı zamanlardır. Bu itibarla, tüm Müslüman aleminin ve yüce Türk Milleti’nin Kurban Bayramını en kalbi duygularla kutluyor; Cenabı Allah’tan nice huzurlu ve hayırlı bayramlara birlikte ulaşmayı niyaz ediyorum

kenan-kali--008.jpg
Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı:

'SOSYAL MESAFE KURALINA UYALIM'

Ülkemiz için büyük öneme sahip Kurban Bayramı'nda tüm Dünyayı etkileyen Covid19 pandemisi nedeniyle uyulması gereken bir dizi kurallar bulunuyor. 

Samimi ve sıcak bir yapıya sahip Türk toplumu olarak, el öpme, sarılma veya bayram ziyaretleri gibi sosyal mesafe kuralını zorlayacak davranışlardan kaçınmamız gerekiyor. Büyüklerimizin bu virüsten daha çok etkilendiği bilinciyle duygusallığın yerine mantığımızı koyarak bu bayramda kişisel hijyen, maske takma ve sosyal mesafe kurallanına uyalım. Sağlık Bakanımızın da dediği gibi daha bir çok bayramı sağlık ve mutlulukla kutlamak için bu fedakarlığı bugünlerde yapmamız önem taşıyor. Tüm islam aleminin birlikte idrak ettiği beraberlik ve dayanışma ruhununun güçlendiği Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. 

gulcinokay-002.jpg
FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay:

'SAĞLIKLI VE BEREKETLİ GÜNLER DİLİYORUM' 

Ülkemizi de gerek ekonomi gerekse de insan sağlığı açısından olumsuz etkileyen Corona Pandemisi  bize aile birliğinin ve dayanışmanın önemini bir kez daha gösterdi. Hayatımızın, kaderimizin küçücük bir virüs ile nasıl değişebileceğini gördük. Bu bayramı sağlıkla , huzurla karşılayabilmiş olmamızın ne kadar büyük şans olduğunu gördük. Öncelikle Covid19 sebebiyle hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı dilerim. Bu ve bundan sonraki bayramları sağlık , bereket ve huzur içinde geçirmeyi diliyorum. Herkesin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlarım.

Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ Gençer:

'BAYRAM MUTLULUK VE PAYLAŞIM ZAMANIDIR'

Kurban Bayramı toplumsal dayanışmanın yaşandığı ihtiyaç sahiplerine ulaştığımız mutluluk, birliktelik ve paylaşım zamanıdır. Birlik ve beraberliğin keyfine vardığınız, sevinçlerinizi ve heyecanınızı aileniz ve sevdiklerinizle paylaştığınız, çevrenizdekilere kocaman gülümsemeler armağan ettiğiniz mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi dilerim. 
Ülkemiz ve tüm Dünya için barışın, sevginin, adaletin güzelliklerin olduğu, mutlu, umutlu huzurlu sevdiklerimizle ve ailelerimizle kutlayacağımız nice sağlıklı güzel günlere kavuşmak dileğiyle...
Bayramınızı en içten sevgi ve saygılarımla kutluyorum

arsindemir.jpg
Tarım Hukuku Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. Arsin Demir:

'BAYRAM ÜLKEMİZE BOLLUK VE BEREKET GETİRSİN'

Kurban Bayramımız, toprağına sahip çıkan ve var gücüyle çalışan, üreten Anadolu insanına bolluk ve bereket getirsin. Bayramın huzuru ve birleştirici gücü ülkece dayanışmamızı artırsın. Bu süreçte vefakar bir şekilde çabalarını sürdüren tüm tarım sektörü emektarlarının da önemine bir kez daha dikkat çekmek gerekiyor. Birlik beraberlik ve dayanışma ile birlikte ülke olarak çok daha iyi bir geleceğe kavuşmak için çalışıyoruz. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını bu vesile ile kutluyorum

Erkunt Traktör CEO'su Tolga Saylan:

'TÜM İSLAM ALEMİNİN BAYRAMI KUTLU OLSUN'

İslam alemi ve Türk halkı için Kurban Bayramı küçük büyük demeden herkes için ayrı bir mutluluk ve bolluk günleridir. Salgının devam ettiğini aklımızdan çıkarmadan tüm önlemlerimizi alarak, risk almadan, virüs ile mücadeleyi hiç aklımızdan çıkarmadan, dikkatli ve coşkulu bir bayram geçirmeyi diliyorum. Erkunt Traktör ailesi olarak başta tüm çiftçilerimiz olmak üzere tüm Türkiye’nin bayramını kutluyoruz.

müni̇r-tanyer-003.jpg

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer: 

'MUTLU VE HUZURLU YARINLAR DİLİYORUM'

Ülke ve toplum olarak sağlık ve ekonomi alanında  önemli bir sınav verdiğimiz şu günlerde güçbirliği ve yardımlaşmanın önemi de bir kat daha arttı.  Üreterek çalışarak birlik ve beraberlikle aşamayacağımız sorun yoktur. Ulu önder Atatürk'ün de dediği gibi “Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur” Buradan hareketle küslerin barıştığı, büyüklerin hatırlandığı ve en önemlisi de ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğumuz Kurban Bayramı manevi olarak da çok önemli zamanlardır. Bu vesileyle tüm ülkemizin Kurban Bayramını kutlar, daha mutlu, huzurlu, sağlıklı  ve bereketli yarınlar dilerim. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.