İzmir İş Kadınları Derneği yeni yıla ‘merhaba’ dedi

İzmir İş Kadınları Derneği yeni yıla ‘merhaba’ dedi

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Swissotel Büyük Efes’de düzenlediği etkinlik ile yeni yılı kutladı.

Gizem Erten Burs Fonu için de çekiliş yapıldığı gecede İZİKAD üyeleri yeni yılı karşılarken gecenin açılış konuşmasını İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin yaptı.

2022 yılı değerlendirmesi yaparak sözlerine başlayan İZİKAD Başkanı Sezgin, insanlık için 2023 yılının 2022 yılından daha iyi ve daha sağlıklı geçmesini diledi. 2022 yılının birçok anlamda zor bir sene olduğuna dikkat çeken Sezgin, “Türkiye, pandemi sonrasında yükselen enflasyon ile mücadele eden pek çok ekonominin tersine büyümeyi yüksek tutmayı ve istihdamı önce korumayı sonra da artırmayı hedef aldı. Para politikalarını bu çerçeveyle uyumlu olacak şekilde oluşturduğumuzu görüyoruz. Bu çerçevede 2022 yılının yüzde 5 – 5,5 dolayında bir büyüme oranıyla tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

2023 yılını da değerlendiren Sezgin, “Seçim yılına giriyoruz. Seçim ekonomisinin reel ekonomi üzerindeki etkisi malum. Yüksek enflasyon ile seçim ekonomisini birleştirdiğimizde 2023 yılının da enflasyon ile mücadele ederek geçeceğini öngörmek de zor değil. Bu zorlu yılda bütün iş insanlarına başarılar diliyorum” diye konuştu.

KAYA: “KUSURLARINIZI KUCAKLAYIN”

İZİKAD faaliyetlerinin de bir özetini sunan Sezgin’den sonra kürsüye gelen yaşam ve nefes koçu İkbal Kaya da bir sunum gerçekleştirdi. İnsanın ve ilişkilerin kusurları ile bir bütün olduğunu söyleyen Kaya, ‘Kusurları altın tozu ile görünür kılarak yepyeni bir yapı kazanmış olmaz mıyız? 2023’de tüm kusurlarımızı kucaklayacağımız bir yıl diliyorum” dedi.

Gecenin devamında Gizem Erten Burs Fonu için de çekiliş yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.