İzmir Kemalpaşa'da İşlenen Cinayetin Katili 6 Yıl Sonra Bulundu

İzmir Kemalpaşa'da İşlenen Cinayetin Katili 6 Yıl Sonra Bulundu

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce işlenen cinayetin katili belirlendi.

İzmir'in ilçelerinden Kemalpaşa'da işlenen cinayetin katili cinayetten 6 yıl sonra bulundu. Cinayete karıştıkları jandarma tarafından tespit edilen 4 kişiden ikisi tutuklanarak ceza evine konuldu.

Kemalpaşa'daki faili meçhul cinayetlere yoğunlaşan Jandarma,  özel bir ekip kurarak davaları incelemeye başladı. 2010 yılının son günlerinde işlenen bir cinayeti araştıran Jandarma ekipleri, ilçenin Kuştepe mevkisinde önce silahla vurulduğu, boğazının sıkılarak öldürüldüğü ve yakıldığı tespit edilen Ömer Şahin'in dosyasını incelemeye başladı.

Bir ay boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar sonucu olaya karıştığı tespit edilen biri kadın dört kişiyi sorgulayan asayiş kuvvetleri ikisini tutukladı.

Şüphelilerden Y.K'nın olay günü gömleğinin kanlı olarak görüldüğünü belirleyen ekipler, söz konusu tarihte olay yeri yakınlarında bulunduğunu da tespit etti. Telefon kayıtlarının incelenmesinin ardından Y.K. ile N.K, T.K. ve A.A. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Y.K. ve A.A. tutuklanırken N.K. ile T.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kemalpaşa ilçesi Kuşluk mevkisinde 20 Aralık 2010 günü yanmış bir erkek cesedi bulunmuş, yapılan otopsisinde silahla vurulduktan sonra öldürülen kişinin Ömer Şahin olduğu belirlenmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.