İzmir Kitap Fuarı kapılarını açıyor

İzmir Kitap Fuarı kapılarını açıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen İZKİTAP – 2. İzmir Kitap Fuarına geri sayım başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve SNS Fuarcılık iş birliği ile fuarizmir’de gerçekleştirilecek İZKİTAP - İzmir Kitap Fuarı, 28 Ekim 2023 günü kapılarını açacak. 80 söyleşi, 800’ü aşkın imza etkinliğiyle ilk yılında bugüne kadar düzenlenmiş kitap fuarları arasında farklı bir yer edinen İZKİTAP, bu yıl da imza günleri, etkinlikler ve söyleşilerle birbirinden değerli yüzlerce yazar, çizer, gazeteci, akademisyeni okurlarıyla buluşturacak. İZKİTAP; en seçkin kültür yayınevleri, eğitim yayınları, sahaflar ve müzayedeler, uluslararası konuk yazarlar ve sergilerle de kitapseverlere kültür şöleni sunacak.

1697184617-05.jpg

İZELMAN A.Ş. desteğiyle yazar ve yayıncılarla kitapseverleri bir araya getirecek ve sektörü buluşturacak İZKİTAP - İzmir Kitap Fuarı’nın “Onur Konuğu” ise şair ve yazar Birhan Keskin. Fuarda, Ayşe Kulin, Canan Tan, İlber Ortaylı, Mert Arık, Şermin Yaşar, Şükrü Erbaş, Timur Soykan, Umut Sarıkaya gibi birbirinden değerli yüzlerce yazar, şair, çizer, imza günleri ve söyleşilerle okurlarıyla bir araya gelecek.

Yıl içerisinde 30’un üzerinde fuar ve etkinliğe, yerli yabancı binlerce katılımcı ile ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuarizmir, açık ve kapalı sergi alanları, seminer salonları, kafe alanları, 2 bin 500 araç kapasiteli ücretsiz otoparkı, servis olanakları ve sahip olduğu pek çok imkân ile yayıncılık sektörünün tüm bileşenleri, sivil toplum kuruluşları ve kitapseverleri 28 Ekim - 5 Kasım 2023 tarihlerinde ağırlayacak. Fuarı, 9 gün boyunca 10 binlerce kitapseverin ziyaret etmesi bekleniyor. Saat 10.00 – 20.00 arasında ücretsiz olarak ziyarete açık olacak fuarla ilgili katılımcı yayınevleri, etkinlik, söyleşi, imza günü takvimi, ulaşım ve daha fazla bilgi, https://www.kitapizmir.com/ adresinde yer alacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirlilerin fuaizmir’e ulaşımını kolaylaştırmak için İZKİTAP’a özel ulaşım hatları oluşturdu. 92 numaralı Üçyol Metro-Fuar İzmir, 610 numaralı Gaziemir Semt Garajı-Fuar İzmir, 650 numaralı Fahrettin Altay-Fuar İzmir ve 540 numaralı Lozan Meydanı-Fuar İzmir hatları dışında, Bornova Metro İstasyonu ile Şirinyer İZBAN aktarmadan fuarizmir’e düzenli seferler olacak. Okullardan öğrenciler de servislerle İZKİTAP’a gelecek.

1697184618-2023-izkitap.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.