İzmir Koleji 4 madalya ile döndü

İzmir Koleji 4 madalya ile döndü

İzmir Koleji öğrencileri, TÜBİTAK tarafından bu yıl 25.’si düzenlenen Ulusal Bilim Olimpiyatları’ndan 4 madalya ile döndü.

 

Antalya’da Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu sene 25.’si düzenlenen Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda İzmir Koleji öğrencileri İzmir’in gururu oldu. Türkiye’nin birçok şehrinden yarışmacının katıldığı Olimpiyatlar da bilgisayar dalında Özel İzmir Fen Lisesi öğrencilerinden Tahsin Enes Kuru, gümüş, Baha Eren Yaldız bronz; matematik dalında da Ömer Topaloğlu gümüş, Kerem Kör de bronz madalya kazandı.

İzmir’in gururu öğrenciler, Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan Ankara’da yapılacak olan milli takım seçmelerinde başarılı olabilmek için çalışmalara başladı.

Antalya’da gerçekleştirilen ödül törenine katıldığını ve gerçekten göğsünün kabardığını söyleyen Özel İzmir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, “Öğrencilerimizin başarıları bizleri gururlandırdı. Bu zamana kadar Özel İzmir Koleji olarak öğrencilerimizin arkasında olduk, bu durum bundan sonra da böyle devam edecek. Başarı tesadüf değildir, öğrencilerimiz çok yoğun çalıştılar emeklerinin karşılığını aldılar. Öğrencilerimizi, ailelerini, bu işe gönlünü koyan emek veren tüm idareci arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi yürekten kutluyorum. Öğrencilerimizin başarıları daim olsun inşallah” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.