İzmir Konak'ta Muhteşem 29 Ekim Kutlaması

İzmir Konak'ta Muhteşem 29 Ekim Kutlaması

Cumhuriyet'in 93. yıldönümünü kutlama etkinlikleri kapsamında İzmir, eşine az rastlanan bir gösteriye sahne oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'taki hizmet binası dev bir perdeye dönüştü. Işık, ses ve görüntü efektlerinden oluşan özel video mapping gösterisiyle Atatürk, İzmirlilere seslendi.

Cumhuriyet Bayramı'nın en coşkulu kutlandığı kentlerin başında gelen İzmir, Büyükşehir Belediyesi'nin imza attığı 93. yıl kutlama etkinlikleriyle ses getirdi.Belediye hizmet binasının özel bir teknolojiyle dev bir perdeye dönüştürüldüğü ışık ve video gösterileri, İzmirlilere heyecanlı anlar yaşattı. İzmir Büyükşehir Bandosu eşliğinde cumhuriyetin, özgürlüğün ezgileri Konak Meydanı’nda yankılandı. Ellerde Türk bayrakları, dillerde Onuncu Yıl Marşı’yla İzmir farkını yine gösterdi.

Saat 19.30'da ışık gösterileriyle başlayan etkinlik, 20.00'de video mapping gösterisiyle devam etti. Bilgisayarda hazırlanan canlandırmalar, fotoğraflar ve kamera görüntülerinden oluşan 14 dakikalık video; özel efektler, seslendirme, müzik ve ışıklandırma aracılığıyla binaya yansıtıldı. Ulu Önder’in renklendirilen video görüntüsü aracılığıyla İzmirlilere seslendiği dakikalarda duygu dolu anlar yaşandı.

1-034.jpg

 

3-032.jpg

4-021.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.