İzmir Konfederasyonu Başkanı  Ademhan: Aileleri uyuşturucuya karşı bilinçlendiriyoruz

İzmir Konfederasyonu Başkanı Ademhan: Aileleri uyuşturucuya karşı bilinçlendiriyoruz

İzmir Konfederasyonu Başkanı Ferhan Ademhan, gazetemize özel açıklamalarda bulunarak aileleri uyuşturucuya karşı bilinçlendirme çalışmaları yaptıklarını dile getirdi.

ARİF ÇAYAN / MEDYA EGE- İzmir Konfederasyonu Başkanı Ferhan Ademhan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

2014 yılında kurulan İzmir Konfederasyonu 10 Aralık Dünya Barış Gününde de “Ülkemiz için tarihi bir çağrı yapma ihtiyacım hissettik ve aldığımız kararın metnini sizlerle paylaşmak istiyorum” diyerek şunları söyledi: “PKK’ya çağrımız: Amasız ve şartsız olarak silahların susmasını istiyoruz. Artık gençlerimiz ölmesin ve analarımız ağlamasın. Diyarbakır ve Cumartesi annelerinin de hayatlarını güzel yaşamasını istiyoruz. Yeni Şehit annelerinin de olmasını istemiyoruz. O yüzden edi bese/ yeter artık diyoruz. Türkiye Cumhuriyeti yüzyıllık bir geçmişi geride bırakıp yeni yüzyılına hazırlanmaktadır. Hiç şüphesiz ülkemizin kuruluşundan bugüne kadar geçen yüz yıllık süre dış ve iç faktörlerin yarattığı acı verici zorlu olaylarla yüklüdür. Halkımız tüm bu olumsuzlukları aşmış, medeni dünyanın ortak dili olan çok partili demokratik hayatı anayasal ve siyasal bir gerçek olarak kurmayı başarmıştır. Ancak, millet iradesinin egemenliğine ve demokrasiye tahammül edemeyenlerin ülkemizi maruz bıraktıkları darbeler yüz yıllık tarihimizin en acı verici ve zorlu olayları olarak yaşanmıştır” cümleleri ile silah bırakma çağrısında bulunmuştu.

whatsapp-image-2023-04-06-at-12-24-12.jpeg

Öte yandan sivil toplum örgütlerinin rahatça çalışabileceği özgür bir ülkenin de gerekliliğine vurgu yapan Ademhan, çalışmalara yönelik de açıklamalarda bulundu.

Ademhan “Mahallere giderek muhtarlarla iletişime geçiyoruz. Uyuşturucu hakkında aileleri bilgilendiriyoruz. Uyuşturucu kullanan çocukların aileleri bilinçlendiriyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.