İzmir LÖSEV turuncusuna boyandı

İzmir LÖSEV turuncusuna boyandı

LÖSEV, Lösemili Çocuklar Haftası'nı coşkuyla kutlamak amacıyla gerçekleştirdiği etkinlikte, İzmir’i LÖSEV'in turuncusuyla donattı. Sevgi, umut ve iyilik mesajı, etkinlik boyunca güçlü bir şekilde vurgulandı.

LÖSEV tarafından Lösemili Çocuklar Haftası'nı kutlamak amacıyla etkinlik düzenlendi.

Etkinlik, Gündoğdu Meydanı'nda başladı ve İzmir Konak Meydanı'nın LÖSEV turuncusu ile boyanmasıyla devam etti. Bu renk, sevgi ve umudu en güçlü şekilde temsil etti. Kortej, klasik otomobiller, Foça Askeri Bando, Vosvosseverler Derneği, iyileşen gençler, LÖSEV gönüllüleri, animatörler, lösemi ve kanser hastası çocuklar ve ailelerinin katılımıyla dikkat çekti. Koreografi performansında LÖSEV'in ev şeklindeki logosu da vurgulanarak özel bir an yaratıldı. Bu sembol, etkinliğin temel mesajını taşıyan sevgi ve umudu güçlü bir şekilde temsil etti. Coşkulu kortej, eğlenceli müzik dinletisi ve iyileşmiş gençler ve ailelerinden oluşan koro ile izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

whatsapp-image-2023-11-04-at-20-22-19.jpeg

LÖSEV İzmir Halkla İlişkiler Koordinatörü Gamze Berçin Edirne; "Etkinlikle, 'biz kazanacağız' mesajını tüm yürekliliğiyle vurgulamak istedik. Sevgi, umut ve iyilik temalarını güçlü bir şekilde yansıtarak Lösemili Çocuklar Haftası'nı, LÖSEV'in 25. yılında ve Cumhuriyet'in 100. yılında coşkuyla kutladık. Bu tür etkinliklerle çocuklarımıza ve ailelerine umut olmayı sürdüreceğiz" açıklamasında bulundu.”

whatsapp-image-2023-11-04-at-20-22-58.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.