İzmir Mardinliler Federasyonu, Oğuz Kaan Salıcı'yı ağırladı

İzmir Mardinliler Federasyonu, Oğuz Kaan Salıcı'yı ağırladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir Mardinliler Federasyonu’nda (İMAF) STK temsilcilerinin ülke gündemiyle ilgili sorularını yanıtladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın İzmir Mardinliler Federasyonu'nda STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile bir araya geldiği toplantıya CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Ednan Arslan, PM Üyesi Devrim Barış Çelik, Izmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz katılım sağladılar.

fk6i5lvwqae0oxd.jpg

İMAF Başkanvekili Sait Karaaslan açılış konuşmasını yaparak İzmir Mardinliler Federasyonu'nun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Toplantıya ev sahipliği yapan İMAF'ın Genel Başkanı Ahmet Tunç, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek birlik beraberlik mesajları verdi. Mardin'i İzmir'de en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirtti. Kentteki nüfusun önemli bir bölümüne sahip olan Mardinlilerin siyasette ve bürokraside temsiliyet noktasında yaşadıkları sıkıntıya dikkat çekti.

Toplantıya katılan STK temsilcisi ve üyeleri elektrik faturaları, işsizlik, Kürt sorunu gibi konularda Salıcı’ya sorular sordu. Salıcı CHP’nin bu konulardaki tutumunu anlattı.

oguz-kaan-salici1.jpg

Kanaat önderleri ve STK temsilcilerinin görüş ve önerilerini dinleyerek not alan Oğuz Kaan Salıcı, sivil toplum kuruluşlarının çok önemli temsilcilerini bir araya getiren Mardinliler Federasyonu'nun böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sivil toplum kuruluşlarını fazlasıyla önemsediklerini vurgulayarak bu tarz toplantılarla daha sık bir araya gelineceğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.