İzmir Mekan Rehberi ile Mekanlara Online Rezervasyon Dönemi Başladı

İzmir Mekan Rehberi ile Mekanlara Online Rezervasyon Dönemi Başladı

ONLINE REZERVASYON ile ziyaretçilerinden ve müşterilerinden tam not aldı.

İzmir’in başarılı ve ödüllü kreatif ajanslarından Grafiket Adworks'ün hayata geçirdiği ve İzmir’de yeme, içme ve eğlencenin nabzının tutulduğu İzmir Mekan Rehberi projesi yeni özelliği ONLINE REZERVASYON ile ziyaretçilerinden ve müşterilerinden tam not aldı. 

Kurulduğu günden bu yana şeffaf bir şekilde restoranların, gece kulüplerinin ve eğlence mekanlarının müşterileriyle  buluşmasını ve etkileşime geçmesini sağlayan www.izmirmekanrehberi.com  geliştirdiği alt yapı hizmetlerine müşterilerin mekanlara online rezervasyon yapmasını sağlayacak yeni bir özellik ekledi. 

Aylık tekil 400.000 kişiye ulaşan ve 100 mekanın üye olduğu www.izmirmekanrehberi.com  Genel Koordinatörü Elvan Balaban;

“Yapmış olduğumuz bu yatırımla İzmir’in yeme&içme konusunda lokal sosyal medya sitesi olmayı hedefledik. Çok kısa sürede de yüzbinlerce kullanıcıya ulaşarak hem dışarıda yeme kültürü olan insanları, hem de onları hedefleyen mekanları tek bir platformda bir araya getirdik. Bizim için en önemli konu kitlenin bizden nasıl faydalanacağı konusuydu. Bu yüzden müşteri deneyimlerini baz alarak sistemin daha fazla fayda getirmesi için ek yazılımlarla gelişmesini sağladık. 

Kullanıcıların online rezervasyon yaparak mekanlarda yer ayırtmasını sağlamak ve bunu yaparken de bonus kazanmalarını sağlamaktı. Bu hem mekanlara daha fazla katma değer sağlayacak hem de hedef kitlenin işini kolaylaştıracaktı. 

Yazılım ekibimizin gücü ile www.izmirmekanrehberi.com sistemimizi bir adım ileriye taşıyarak artık mekanların site üzerinden online rezervasyon almasını sağladık. Gelen rezervasyonların hem sms hem de mail yoluyla işletmecilere ulaştırılması ile de karışıklık yaşanmasının önüne geçtik. 

Rezervasyon dışında teklif al özelliği ile mekan müşterilerinin şirket yemeği, parti, doğum günü gibi etkinliler için de kolayca teklif verilebilmesine olanak sağladık. dedi. 

Bu yapmış olduğumuz çalışmaların dışında da hem İzmirlilerin, hem de İzmir’e gelen yerli / yabancı turistlerin tek bir platformdan İzmir’deki birbirinden güzel tatlara, eğlencelere, keyiflere ulaşmasını sağladık. “ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.