İzmir Mekan Rehberinde Arayan Lezzeti de Bulur, Eğlenceyi de!

İzmir Mekan Rehberinde Arayan Lezzeti de Bulur, Eğlenceyi de!

İzmir’de yaşamak için üç neden sorsak herhalde “havası, insanı ve yemekleri” kelimeleri %99 ‘nun vereceği cevaplardan olacaktır.

8000 yıllık tarihi barındıran bu şehirde, akşamın bir vakti bir sandviççinin önünde upuzun kuyruklar oluştuğunu ya da bir sabah kahvaltısı için “Şu Varyant’taki çiğ börekçiye mi gitsek, yoksa şöyle Urla’da bir güzel köy kahvaltısı mı yapsak?” diyenlerin her hafta sonu sokaklara döküldüğünü sıkça görebilirsiniz.

Bu şehir insanı gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi, güzel tatları, bitmeyen eğlenceleri fazlasıyla sever. Öyle “Evde oturayım da dizi karşısında çiğdem çitleyim ya da Ayşe’yi çağırayım da bize gelsin oturup bol bol dedikodu yapalım” gibi klişe cümleler kurmak bu şehrin kimyasına aykırı gelir. Mesela pazartesi sendromu falan yoktur bu şehirde. Çünkü Kordon’da mis gibi deniz manzarası eşliğinde rakı balık yapmak vardır. Çünkü çarşambaya küçük cumartesi diye hitap edilir ve doyasıya eğlenmek için tüm arkadaşlar organize edilir. Her telden mekanın yer aldığı, hem uygun fiyatlarda hem de keyifli yerlerin keşfedilmeyi beklediği bir şehirde evde tıkılıp kalmak niye?

Spontane bir hayatı da sever bu şehir insanları. Kafasına esip pat diye eğlenceye giden de görürsünüz, televizyon karşısında otururken bir anda eşofmanı üstüne geçirip Güzelyalı sahilindeki cafelerde nargile içenleri de ama ne kadar spontane olursa olsun yeni hikayelere yelken açmak da bu şehrin olmazsa olmazıdır. Kenarda köşede saklı kalmış bir restoranı ya da İzmir’e gözlerini yeni açan bir meyhaneyi de öğrenmek, bilmek ve keşfetmek ister.

“Doğum günümü nerede kutlasam? Evlilik yıldönümümüzde çok romantik bir akşam yemeği için en uygun yer neresi olabilir? Sevgilime harika bir sürpriz yapmak istiyorum ama acaba onu nereye götürsem?” sorularının da cevabını en kolay yöntemle bulmak ister.

“Eee peki biz nereden bilebiliriz, koca şehirde nerede ne yenir, nerede eğlenilir?” dediğinizi duyar gibiyiz. İşte biz de aklınızdan geçenlere tercüman olduk ve tam da size uygun bir platform oluşturduk. Adını da  koyduk!

kolay, keyifli ve kullanıcı dostu sistemi ile mekanların ve düzenlenen etkinliklerin tek bir platformda toplandığı “yeni nesil bir interaktif rehber” sistemidir.

İzmir’de aradığınız hangi mekan olursa olsun bir tıkla ulaşabileceğiniz, önceden bilgi sahibi olabileceğiniz ve rahat bir seçim yapmanızı sağlayacak, bu şehir için yapılan en keyifli, en eğlenceli mekan platformunu oluşturduk.

sayesinde artık gitmek istediğiniz mekan hakkında yer, menü, bütçe gibi birçok detaya ulaşabilecek ve yepyeni yerler ile hayatınıza bambaşka renkler katabileceksiniz.

Uzun lafın kısası; Biz her şeyi düşündük. Siz artık kent rehberi ile yeni yerler keşfetmenin ve tek bir tıkla yüzlerce mekana ulaşmanın keyfini sürün.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.