İzmir Metro'dan tramvay  yolcularına önemli uyarı

İzmir Metro'dan tramvay yolcularına önemli uyarı

İzmir Metro, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda yapılacak karşılaşma nedeniyle tramvay kullanıcılarına uyarıda bulundu.

İzmir Metro, Konak Tramvayını kullanan yolculara yönelik önemli bir duyuruda bulundu. Duyuruda, yarın Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma nedeniyle alınacak önlemlere dikkat çekildi.

İzmir Emniyeti tarafından alınacak önlemler çerçevesinde, 1 Kasım 2023 tarihinde saat 11:00 ile 15:00 arasında Konak Tramvayında önemli bir düzenleme yapılacak. Bu saatler arasında tramvaylar, Alsancak Stadyum Durağı'nda durmadan geçecektir.

İzmir Metro tarafından yapılan açıklamada, tramvay kullanıcıları için alternatif öneriler de sunuldu. Yolcular, Alsancak Stadyum Durağına gitmek istediklerinde hemen önceki Alsancak Gar Durağı veya hemen sonrası Üniversite Durağını kullanabilirler. Bu duraklar, tramvay kullanıcılarına kolaylık sağlayacak alternatifler olarak sunuluyor.

Öte yandan, Konak Tramvayı hattının diğer duraklarında ise plana uygun işleyiş devam edecek. Yolcular, bu duraklarda herhangi bir değişiklik olmadan seyahatlerine devam edebilecek.

İşte İzmir Metro tarafından yapılan açıklamada şunlar aktarıldı; "Konak Tramvayı'nda 1 Kasım 2023 tarihinde Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma için İzmir Emniyeti'nin alacağı önlemler çerçevesinde, 11:00-15:00 saatleri arasında tramvaylarımız Alsancak Stadyum Durağında durmadan geçecektir. Yolcularımız hemen önceki Alsancak Gar Durağını veya hemen sonrası Üniversite Durağını kullanabilirler. Hattın tümünde diğer duraklarımızda plana uygun işletmeye devam edilecektir."

f9dcar-wgaaczco.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.