İzmir Milletvekilleri Çankırı ile Kılıç İZTO'da bir araya geldi

İzmir Milletvekilleri Çankırı ile Kılıç İZTO'da bir araya geldi

Kadınların bir arada olduğunda her şeyin üstesinden geleceğini vurgulayan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve CHPi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir Ticaret Odası’ndan tüm kadınlara “birlik” mesajı verdi.

“TBMM’de ve Diğer Kurumlarda Kadın Temsiliyeti ve İzmir Ticaret Odası Kadın Meslek Komite Üyeleri ile Sohbet Toplantısı”, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ile İzmir Ticaret Odası’nın (İZTO) kadın yönetim kurulu, meclis ve komite üyelerinin katılımıyla İzmir Ticaret Odası’nda gerçekleşti.

f6ky-yxwaaigbk.jpg

"SAYIMIZIN ARTMASINI İSTİYORUZ"

İzmir’in bir “kadın” şehri olduğunu vurgulayan Çankırı, “İzmir’de kadınların her alanda ne kadar aktif olduğunu net bir şekilde görüyoruz. Bugün burada milletvekili kimliğimizin dışında, kadın olduğumuz, İzmirli iş insanı olduğumuz için varız. İzmir öyle bir yer ki nereden gelirseniz gelin bir yıl sonra İzmirli oluyorsunuz. Sizi kendisine aşık ediyor. Burada daha fazla kalmak istiyorsunuz. İzmirimizi ticaretiyle, sanayisiyle en iyi konuma getirmek hedefimiz. Bu şehrin en dinamik yöneticileri kadınlar. Sizler bizim gibi seçilmiş 30 kadınsınız. Sayımızın daha da artmasını canı gönülden istiyoruz. Bunun için birbirimizi çok daha fazla korumalıyız. Bir milletvekili, bir kadın olarak her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim” dedi.

f6kza1hweaa4uih.jpg

"DAYANIŞMA SADECE FELAKETLERDE OLMAMALI"

Kadınların bulunduğu her yere nezaket getirdiğine dikkat çeken Kılıç, “Keşke sayımız daha çok olsa. Vekillerin, belediye başkanlarının, odalardaki kadınların sayısı daha fazla olmalı. Umarım bunu hep birlikte çoğaltırız. Konu İzmir ise herkesle aynı masaya oturabiliriz. İzmir depreminde de Maraş depreminde de hep birlikte çalıştık. Bu dayanışma sadece felaketlerde kalmamalı. Birlikte olursak yapamayacağımız iş yok” diye konuştu.

f6ky-brwwaa7o77.jpg

İZTO KADINLARA YÖNELİK BİRÇOK PROJE ÜRETİYOR

Kadın iş insanları ile milletvekillerinin bir araya gelmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden İZTO Yönetim Kurulu Üyesi Nuray Eyigele İşleyen, “Hepimiz önce kadın sonra iş insanlarıyız. İş hayatında yaşadığımız pek çok zorluk var. Burada birbirimize destek olmak için buluştuk, hep birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi. İzmir Ticaret Odası olarak kadınlara yönelik pek çok proje gerçekleştirdiklerini ifade eden İZTO Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Tutan ise, “Birçoğunuzla farklı projelerde birlikte oluyoruz. Bazen birbirimizin çalışmalarından haberdar olamayabiliyoruz. Bu nedenle iletişim çok önemli. Bundan sonra çok daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından kadın iş insanları milletvekillerine talep ve önerilerini aktardı.

f6ky-plxaaau7i7.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.