İzmir Milletvekillerinden Rauf Denktaş’ın Anıt Mezarına ziyaret

İzmir Milletvekillerinden Rauf Denktaş’ın Anıt Mezarına ziyaret

KKTC gezileri kapsamında KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın anıt mezarını CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ile birlikte ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "Ömrünü Kıbrıs Türklerinin bağımsızlığına adamış mütevazi bir insandı"

Nilda Altın Okay- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) gezileri kapsamında KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın anıt mezarını ziyaret ettiler. Milletvekillerine, Rauf Denktaş'ın kızı Ender Denktaş eşlik etti.

ftcignlxsaa2zpw.jpg

Ednan Arslan, ziyarete ilişkin paylaşımında "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Sayın Rauf Denktaş'ın anıt mezarını; kızı Sayın Ender Denktaş ve heyetimizle birlikte ziyaret ettik. Kıbrıs Türk halkının hak ve özgürlük mücadelesine ömrünü adamış Sayın Cumhurbaşkanımızı saygı ve rahmetle anıyoruz." ifadelerine yer verdi.

ftcvnm9xwamzhmo.jpg

Sevda Erdan Kılıç ise "Yazardı, şiir okurdu aynı zamanda fotoğraf çekmeyi çok severdi. Bütün bunların yanında ömrünü Kıbrıs Türklerinin bağımsızlığına adamış mütevazi bir insandı. KKTC’nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın Anıt Mezarını kızı Ender Denktaş ile birlikte ziyaret ettik." dedi.

ftcvnm3xeaimphl.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.