İzmir Miniklerden Kars’taki Akranlarına Hediye

İzmir Miniklerden Kars’taki Akranlarına Hediye

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okullarında eğitim gören ilkokul 2. sınıf öğrencileri, Kars Arpaçay, Polatköyü Şehit Muhammet Ekinci İlkokulu öğrencilerine, harçlıklarını biriktirerek hediye yolladılar.

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okullarında eğitim gören ilkokul 2. sınıf öğrencileri, Kars Arpaçay, Polatköyü Şehit Muhammet Ekinci İlkokulu öğrencilerine, evlerinde çalışarak biriktirdikleri harçlıklarıyla aldıkları kışlık giysileri gönderiler. Hediyelerinin yanında duygularını dile getirdikleri mektupları yazan minikler, ""Bu kış arkadaşlarımız hiç üşümesin" mottosundan yola çıktılar.

itu-gvo-izmir-karsa-hediye.jpg

Kars’ta anaokulunda okuyan 4 yaş grubundan ilkokul 4. sınıf öğrencisine kadar bir grup öğrenciye; "Bu kış arkadaşlarımız hiç üşümesin" mottosuyla yola çıktıkları sosyal sorumluluk projesinde öğrenciler, hiç tanımasalar bile arkadaşlarına böylesi bir destekle ulaşabilmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadılar.

Sınıf öğretmenleri Ramiye Ersoy ve Özgür Özbulak projeye öncülük ettikleri için ve tüm öğrenciler, gösterdikleri duyarlılık için tebrikleri topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.