İzmir Misak-ı Milli Ortaokulu öğrencilerinden 23 Nisan mesajı

İzmir Misak-ı Milli Ortaokulu öğrencilerinden 23 Nisan mesajı

Misak-ı Milli Ortaokulu öğrencileri pandemi nedeniyle İzmir'de ağırlayamadıkları dünya çocuklarına dijital ortamda onların dillerinde 23 Nisan mesajı gönderdiler.

Avrupa Konseyi, Dijital Vatandaşlık Eğitimini Destekleyenler Ağı ve Demokratik Okullar Ağı Projelerinin Türkiye’de İzmir pilot okulu olan “Konak Misak-ı Milli Ortaokulu”, bu yıl 23 Nisan coşkusunu DijitalMisaki YouTube kanalı üzerinden gerçekleştirdi.

46 öğrencisi ile Avrupa Konseyi üye ülkelerinin herbirinin kendi dilinde bir video hazırladılar. İzmir’imizin güzel mekanlarını da videolarında yansıtmak isteyen öğrenciler, Avrupa Konseyi üye ülkelerinin çocuklarına ve tüm dünya çocuklarına Türkiye’den sevgilerini gönderdiler. Misak-ı Milli Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinde olsalar da uluslararası bir sevince dönüştürmüş olmanın mutluluğunu yaşadılar.

274f5eae-a9a5-473c-a5b3-3eb457c7b7ef.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı, Yeğitek Genel Müdürlüğü onaylarıyla, Proje koordinatörü Fatma Beyza BAŞ liderliğinde; proje öğretmenleri Serap Sarı, Sema Özkozanoğlu, İnci Önderli ve Gülniz Uğuz öğrencilere rehberlik etti.

ca6da097-b889-459b-88fb-8eadbb470dac.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.