İZMİR OPTİMUM’DA “MUTLULUK ZAMANI”

İZMİR OPTİMUM’DA “MUTLULUK ZAMANI”

Yılın beklenen romantik komedi filmi Mutluluk Zamanı’nın İzmir özel gösterimi Optimum’da düzenlendi.

Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı, başrollerini Barış Arduç, Eliçin Sangu ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı filmin özel gösterimi öncesinde ünlü oyuncular Optimum’da İzmirliler ile buluştu. Coşkunun doruğa çıktığı buluşmada özellikle gençkızlar Barış Arduç’u görebilmek için birbiri ile yarıştı. 


Kiralık Aşk dizisi ile izleyenlerin gönlünde taht kuran, televizyonda yakaladıkları uyumu sinemada da sürdüren Elçin Sangu ve Barış Arduç’un başrollerini Cengiz Bozkurt ile paylaştığı, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı, senaryosunu ise ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer’in kaleme aldığı “Mutluluk Zamanı” filminin İzmir galası Optimum’da yapıldı. Yılın beklenen romantik komedi filmi ‘Mutluluk Zamanı’nın başrol oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Arduç, İzmirli hayranlarıyla Optimum’da  buluştu. Genç oyuncular İzmir Optimum’da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı. Film ekibi binlerce hayranı ile selfie yaparak bu müthiş coşkuyu sosyal medyada sevenleri ile paylaştı.

gala-3-basin.jpg

Ünlü ikiliye hayranları yoğun ilgi gösterdi

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği, eleştirmenlerin yılın romantik komedisi olarak nitelendirdiği filmin Elçin Sangu ve Barış Arduç’un katıldığı ilk oyunculu gösteriminde genç yıldızların hayranları adeta Optimum’a akın etti. Filmin ilk gösteriminde binlerce sinemasever filmi izleyebilmek için birbirleriyle yarıştı. Filmin başrol oyuncuları Barış Arduç ve Elçin Sangu sinema salonuna girer girmez adeta yer yerinden oynadı. Özellikle genç kızlar sevinçten gözyaşlarını tutamadı. İzmir’de sevgi seli ile karşılanan Barış Arduç ve Elçin Sangu çok mutlu olduklarını dile getirerek hayranları ile bol bol fotoğraf çektirerek bu özel anları ölümsüzleştirdi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.