İzmir Optimum'da Yılbaşı heyecanı 

İzmir Optimum'da Yılbaşı heyecanı 

Optimum AVM, Cumartesi günü gerçekleşecek action team show gösterileri ile birbirinden eğlenceli yılbaşı etkinliklerine start verecek. 

İzmir Optimum’da Alışveriş Yap, Hediye Yakıt Kazan 

Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran İzmir Optimum Alışveriş Merkezi, yine heyecanı zirvede tutuyor. Süslemeleri, aktiviteleri ve kampanyaları ile yılbaşına hazır olan Optimum, ziyaretçilerine sunduğu avantajlar ile alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Bu yıl 20 Aralık 2019-5 Ocak 2020 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Club Total üyeleri yaptıkları her 100 TL’lik alışverişte 10 TL , her 250 TL’lik alıverşşte 25 TL ve her 500 TL’lik alışverişte 50 TL anında hediye Club Total puan kazanıyor.

Optimum’da yeni yıl coşkusu, birbirinden eğlenceli etkinliklerle de devam ediyor. Yeni yıl coşkusunu yaşayan Optimum, Aralık ayı boyunca yeni yıl ruhunu yaşatacak müzik dinletileri düzenliyor.Her  Cuma müzik dinletisi ile yılbaşı alışverişini keyife dönüştürecek olan Optimum’da , 21 - 31 Aralık tarihleri arasında Noel Baba ile fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçiler bu özel anları ölümsüzleştirecek.  29 Aralık’ta ise renkli yılbaşı korteji  Optimum’da yılbaşı eğlencesini zirveye taşıyacak. Optimum’da 7’den 77’ye herkes için unutulmaz bir yılbaşı etkinlik programı birbirinden özel sürprizlerle ziyaretçileri bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.