İZMİR OTO HASAR ONARIM FARKI!

İZMİR OTO HASAR ONARIM FARKI!

İzmir’de oto sanayinde yeni bir trend kazandıran İzmir Oto Hasar Onarım Merkezi, yeni yerini daha geniş müşteri kesimine hitap edecek şekilde yaptı.

Medya Ege- İzmir oto sanayisi yenilenmiş bir hasar onarım merkezine kavuştu. İzmir’in Bornova’daki sanayi sitesinde yaklaşık 5 yıldır faaliyette bulunan İzmir Oto Hasar Onarım Merkezi, artan talep üzerine yeni yerine taşındı. Bir dönemin ünlü gurubu Gurup Lacin’in solisti Hakan Alkar’ın müzik ziyafetiyle açılan merkezin temel prensibi, kaliteli işçilik ve zamanında teslim üzerine kurulu. Oto hasar bakım anlamında, oto sanayisine yeni bir soluk kazandıran İzmir Oto Hasar Onarım Merkezi, daha profesyonel ve daha gelişmiş sistemleri taşıyarak, oto hasar onarımda müşteri memnuniyetini ön plana çıkardı.

whatsapp-image-2021-12-11-at-14-18-29.jpeg

İzmir Oto Hasar Onarım Merkezi’nin ortakları Sezai Çukaz ve Güven Elibol, işletme olarak büyüme kararı vermelerinin en büyük nedeninin müşteri memnuniyeti olduğunu, buna bağlı olarak da talep yoğunluğu olduğunu belirttiler. Elibol, firma olarak temel prensiplerinin kaliteli işçilik ve zamanında teslim olduğunu belirterek, “Bizim müşterilerimiz hem verilen hizmetten, hem de zamandan yana hiçbir zaman sorun yaşamadılar. Prensiplerimizi uygun olarak hareket ettik ve onları hayal kırıklığı içinde bırakmadık. Şimdi ki yeni yerimizde kadromuzu genişlettik. 15 kişilik dev kadro ile her müşterimize kriterlerimize uygun şekilde hizmet veriyoruz. En büyük müşteri kitlemiz olan ve ticari hayatı sürekli devam eden lojistik firmaları da, kriterlerimize sadık kalmamızdan dolayı, bizlerle iş yapmayı tercih ediyorlar. Araçlarındaki hafif, ağır hasar, kaporta, boya, onarım gibi hizmetleri kaliteli olarak verirken, iş bitimi anlamında verdiğimiz gün ve saate de uyuyoruz. Bu da onların kendi ticari hayatlarında doğru planlama yapmalarını sağlıyor.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum