İzmir Oyun Festivali'nde Çamlaraltı'na 2 madalya

İzmir Oyun Festivali'nde Çamlaraltı'na 2 madalya

Çamlaraltı Anadolu Lisesi’ni temsil eden öğrencilerin İÇK ESPOR takımı, İzmir Oyun Festivali'nden 2 madalyayla ayrılmayı başardı.

Avrupa ve Ortadoğu’nun ilk ve en büyük e-spor etkinliği olan İzmir Oyun Festivali 2021’de, Çamlaraltı Anadolu Lisesi’nin İÇK ESPOR takımı festivalden 2 madalya kazanmayı başardı.

Geleneksel oyunlardan e-spora kadar tüm oyun tutkunlarını buluşturan, That’s The Way Yeni Nesil Gençlik Ajansı tarafından düzenlenen festivale, 30 binin üzerinde oyun sever katıldı.

camlaralti-espor.jpeg

Fuar İzmir’de gerçekleştirilen etkinlik X, Y ve Z kuşakları bir araya getirmesinin yanı sıra, aynı etkinlikten keyif almalarını da sağladı. İlk kez İzmir’in ev sahipliği yaptığı festivalde Çamlaraltı Koleji’ni 2 farklı turnuvada temsil eden Çamlaraltılı öğrenciler İÇK ESPOR takımı ile Counter Strike Turnuvası’nda birinci olurken, bireyselde yarışan Yiğit İynem PUBG Turnuvası’ndan üçüncülükle ayrıldı.

Çamlaraltı Koleji Bilişim Öğretmeni Oğul Çağan Evren’in eşliğinde katıldıkları turunuvadan madalyayla ayrılmanın sevincini yaşayan Çamlaraltı Anadolu Lisesi öğrencileri, ders yoğunluğunun arasında döneme güzel bir motivasyonla devam etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.