İzmir Özel Can Hastanesi’ne tebrik!

İzmir Özel Can Hastanesi’ne tebrik!

Kurulduğu günden bu yana, sağlık hizmetleriyle dikkat çeken İzmir Özel Can Hastanesi, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından ödüllendirildi.

Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, esnaf ve sanatkarlara sağladığı kaliteli hizmet anlayışı için İzmir Özel Can Hastanesi’ni tebrik etti. Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, hastanenin bölgeye yeni bir soluk getirdiğini belirterek, esnaf ve sanatkarlara sağladığı kaliteli hizmet anlayışı ve sunduğu avantajlar için İzmir Özel Can Hastanesi’ni tebrik etti. Çiğli’de bulunan birçok esnafın hastane memnuniyeti ile ilgili kendilerine dönüş sağladığını kaydeden Altıkulaç, “Odamıza kayıtlı bulunan birçok arkadaş, bize Can hastanesinde gördükleri ilgiden memnuniyetlerini ilettiler. Bölgemizdeki en yeni hastane olmasına rağmen bir çok alanda kusursuz sağlık hizmeti almamızı sağlayan Can Hastanesi, yoğun çalışan esnaf arkadaşlarımıza ve ailelerine can oldu.. Biz de, başta yöneticileri olmak üzere, tüm Can Hastanesi ekibine teşekkürlerimizi iletmek istedik.” diye konuştu. Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Muzaffer Keskiner’e bir teşekkür plaketi sunan Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Arif Altıkulaç, aynı zamanda kendisinin yazdığı ‘Arif Olan Anlar’ isimli hayatın içinden hisseli hikayeler kitabını da imzalayarak hediye etti.  

Op.Dr.Muzaffer Keskiner, Salihli ve İzmir’de bulunan Can Sağlık Grubu hastanelerinin hasta memnuniyeti odaklı çalıştıklarını dile getirerek, “Çok değerli esnafımızdan böylesi önemli bir teşekkür almak bizleri onurlandırdı. Bizler her güne, sağlık hizmetlerimizi dünya standartlarında sunmak için uyanıyoruz. İzmir ve İzmirliler kaliteli sağlık hizmetini hak ediyor. İzmir Özel Can Hastanesi, acil servisi, yenidoğan, erişkin yoğun bakım servisleri, 6 ameliyathanesi ve poliklinikleri ile son teknolojiyi kullanarak, doğru, güvenilir teşhis ve tedavi olanaklarının merkezi olmayı sürdürecek. Esnaf ve sanatkarlarımıza bu süreçte bize verdikleri destek için tekrar teşekkür ederiz.” dedi.  Aralık 2017’den beri Çiğli’de hizmet veren İzmir Özel Can Hastanesi, 95 yatağı ve uzman hekim kadrosuyla hizmet veriyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.