İzmir polisi uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor!

İzmir polisi uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor!

Uyuşturucu madde satışları iddia edilen biri kadın 3 kişiyi düzenlediği operasyonla suçüstü yakaladı.Gözaltına alınan şüphelilerden 1 kişi tutuklandı, iki kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Urla’da göreve geldiği günden beri başarılı operasyonlara imza atan İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan Derse, buna bir yenisini daha ekledi. Bahri Karataş'ı haberine göre, Vatandaşların huzuru için çalıştıklarını ifade eden Derse,uyuşturucu satıcıları ve kaçakçılığına karşı çok özel önem verdiklerini vurguladı.Son zamanlarda yapılan operasyonlarla ,uyuşturucu İmal eden ve satanlara karşı çok büyük darbeler vurduklarını ve bunların kökünü kazıyıncaya kadar mücadele edeceklerini ve bunun için de özel birim kurduklarını ve zehir tacirlerine göz açtırmıyıcaklarını vurguladı.

f4ff069e-709e-4dc8-89fa-8a33313a6a93.jpg

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Uyuşturucu ile mücadele kapsamında,bu tür suç işleyenlere karşı çalışmalara devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kuşçular Mahallesinde bulunan bir evde uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını aldı. Belirlenen adrese operasyon düzenleyen polis, evde 444 adet uyuşturucu hap,200 gram kurutulmuş esrar, 11 adet kağıda sarılmış esrar ve suçta kullanıldığı değerlendirilen 33 bin 900 TL para ele geçirdi.

Ekipler, evin sahibi H. Y. ve annesi S. Y. ile M. A.Ö., gözaltına aldı .Emniyette ifadeleri tamamlanan şüpheliler adliye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan anne H. Y. ve oğlu S. Y.,adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, M. A. Ö. , ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.