İzmir Polisi zehir tacirlerine göz açtırmıyor

İzmir Polisi zehir tacirlerine göz açtırmıyor

İzmir Emniyeti Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonlarda, bir aracın lastiğine 2 bin 410 extacy hap ile çeşitli adreslerde 8 kilo 855 gram esrar maddesi ele geçirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik yaptığı çalışmalar çerçevesinde Karşıyaka ve Kemalpaşa ilçelerinde operasyon gerçekleştirdi. 2 ev ve 2 otomobilde gerçekleştirilen aramalarda, 8 kilo 855 gram esrar maddesi, 2 bin 410 adet extacy hap, 1 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek ve fişekler ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 23 bin 855 lira nakit para ele geçirildi.

aw844127-01-001.jpg

ŞEYTANIN AKLINA GELMEZ

Öte yandan, Kemalpaşa ilçesinde yapılan aramalarda bir otomobilin lastik kısmından binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi. Lastik içerisindeki uyuşturucu hapı gören polis ekipleri bile şaşkına döndü.

aw844127-03.jpg

7 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen 7 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliye sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.