İzmir Polisinden Operasyon: Cephanelik Ele Geçirildi

İzmir Polisinden Operasyon: Cephanelik Ele Geçirildi

İzmir'de polis yaptığı operasyonla ufak bir cephaneliği yakaladı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden biri tutuklandı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri silah ve mühimmat kaçakçılığı yapan 7 kişiyi yakaladı. 1 kişi tutuklandı.

İlimiz genelinde silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik yapılan projeli çalışmalar neticesinde;

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 6136 Sayılı “Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanunun’a” aykırı davranarak silah-mermi alım satımı, nakli ve aracılık yapma gibi faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen H.İ.A.(57), A.A.(37), V.K.(32), K.F.A.(29), C.B.(55), E.K.(62) ve Ç.D.(29) isimli şahıslar İzmir ve Isparta illerinde 12.05.2016 tarihinde yapılan eş zamanlı operasyonla yakalanmıştır.

Şüpheli şahısların ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda 4 adet tabanca, 133 adet değişik çaplarda fişek, 3 adet Yivsiz Tüfek, 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 5 adet kurusıkı tabanca ve 26 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirilmiştir.

A.A., K.F.A., C.B., E.K.ve Ç.D. isimli şahıslar Cumhuriyet Savcılığından serbest kalmış, V.K. çıkarıldığı mahkemeden serbest kalmış,  H.İ.A. ise tutuklanmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.