İzmir Sefarad Kültür Festivali açılış töreni, Etz Hayim Sinagogu’nda gerçekleşti

İzmir Sefarad Kültür Festivali açılış töreni, Etz Hayim Sinagogu’nda gerçekleşti

İzmir Sefarad Kültür Festivali açılış töreni Havra Sokağı’ndaki Etz Hayim Sinagogu’nda gerçekleşti.

Medya Ege- Konak Belediyesi ile İzmir Musevi Cemaati Vakfı iş birliğinde düzenlenen İzmir Sefarad Kültür Festivali açılış töreni gerçekleştirildi. Havra Sokağı’ndaki Etz Hayim Sinagogu’nda yapılan törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, İzmir Musevi Cemaati Vakfı Başkanı Avram Sevinti, Vakıf Üyeleri, İzmir Sefarad Festivali Kurucu Direktörü Nesim Bencoya, İzmir Musevi Cemaati mensupları ve konular katıldı.

ffcrcdkxiaiuayb.jpg

Başkan Batur, açılışa ilişkin paylaşımında "İzmir Musevi Cemaati Vakfı ile birlikte 3’üncüsünü düzenlediğimiz İzmir Sefarad Kültür Festivali'nin açılış törenini, Havra Sokağı’ndaki Etz Hayim Sinagogu’nda gerçekleştirdik.

ffcrct9xiaqetco.jpg

Açılışta İBB Başkanımız Tunç Soyer, CHP Konak İlçe Başkanımız Akın Küçükoğullarından, İzmir Musevi Cemaati Vakfı Başkanı Avram Sevinti ve Vakıf Üyeleri ile İzmir Sefarad Festivali Kurucu Direktörü Nesim Bencoya, İzmir Musevi Cemaati mensupları ve konuklar da bizimleydi." ifadelerine yer verdi.

ffcrcg3xoaixrei.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.