İzmir Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı

İzmir Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı

İleri tıp teknolojilerine ve gelişmiş olanaklara sahip İzmir ve Ege Bölgesi'nin en büyük sağlık kompleksi İzmir Şehir Hastanesi, bugün itibariyle hasta kabulüne başladı.

Bölgenin en büyük sağlık kompleksi İzmir Şehir Hastanesi’nde vatandaşlar; acil servis, poliklinik, görüntüleme hizmetleri ve laboratuvar gibi hizmetlerden bugün itibariyle yararlanabilecek.

sehir-hastanesi-03.jpg

628 bin 015 metrekare kapalı alan ve 2 bin 060 yatak kapasitesine sahip sağlık kompleksi; Genel Hastane, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Kalp Damar ve Kardiyoloji Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Fizik Tedavi Hastanesi, Adli Psikiyatri Hastanesi, Kemik İliği Merkezi, Organ Nakli Merkezi, İnme Merkezi, Uyku Merkezi ve Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezini bünyesinde bulunduruyor.

sehir-hastanesi-05.jpg

1024 Kesit Bilgisayarlı Tomografi, 3 Tesla MR, 7 Anjiyografi cihazı, 2 LİNAC cihazı, üst düzey Radyasyon Onkolojisi ve Nükleer Tıp ünitesi gibi yüksek teknoloji cihazlarla hizmet verecek Bayraklı’daki sağlık kompleksinde, 337 poliklinik, 54 ameliyathane, 374 yoğun bakım yatağı, 30 diyaliz yatağının yanında 973 tek kişilik 321 de çift kişilik oda bulunuyor.

sehir-hastanesi-04.jpg

Hastanede tıbbi hizmetlerin yanı sıra ulusal ve uluslararası toplantılarda kullanılmak üzere, 480 ve 100 kişilik toplantı odaları ile birlikte çeşitli kapasitede birçok toplantı odası da yer alıyor.

sehir-hastanesi-02.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.