İZMİR SEV’DE MEZUNİYET TÖRENİ

İZMİR SEV’DE MEZUNİYET TÖRENİ

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları’nın sekizinci sınıf öğrencileri kampüs alanında yer alan Amfi Tiyatro’da düzenlenen törenle yeni bir geleceğe uğurlandı. İzmir SEV 2017 mezunlarının diploma aldığı tören duygulu anlara sahne oldu.

Ege Üniversitesi, Fen Fakültesi, Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Serdar Evren’in konuk konuşmacı olarak katıldığı Mezuniyet töreninde, Prof. Evren mezun öğrencilerle deneyimlerini ve bilgilerini paylaştı.  İzmir SEV İlköğretim Kurumları’nda ilk beşe giren öğrencilerin plaketlerini aldığı törende, okul birincisi olan Deniz Bajin, plaketini konuk konuşmacı Prof. Dr. Evren ve İzmir Amerikan Koleji 37’ mezunu Sağlık ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Ceyda Aydede’den aldı.

Özel İzmir SEV Ortaokulu Müdürü Sedef Özyiğit, İzmir SEV’in öğrencilerine kazandırdığı akademik, sosyal ve yabancı dil donanımlarıyla, seçtikleri yolda başarılarına başarı katacakları konusundaki inancını ifade etti. Özyiğit, öğrencilere “Bu sene mezuniyet temanızı sizler, “orman ve ağaçlar” olarak belirlediniz. “Kökü sağlam hiç bir ağaç ilk darbeyle devrilmez.” der bir Alman Atasözü.Sizler İzmir SEV’den mezun olurken köklerinizde ömür boyu kullanacağınız temel bilgi ve becerileri kendine güvenen, sahip olduğu özellikler ile gurur duyan,  araştıran, keşfeden, öğrenen ve sürekli gelişim içinde olmak üzere uğraş veren sizleri barındırıyorsunuz. Tüm bu donanımlarla kuvvetlenen kökleriniz ile hayatınızın yeni bir döneminde yeni filizler vermek üzere ayrılıyorsunuz okulunuzdan. Yolunuz açık olsun” sözleri ile seslendi.Mezunların keplerini havaya fırlatmalarının ardından SEV Marşı söylendi. Amfide biten törenin ardından veliler ve öğrenciler okulun bahçesinde düzenlenen resepsiyona katıldılar. Gece mezuniyet pastasının kesilmesi ve güvercinlerin gökyüzüne uçurulması ile sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.