İzmir Sevinç Koleji’nde yalnızca öğrenciler değil öğretmenler de “Başarıya gülümsüyor”

İzmir Sevinç Koleji’nde yalnızca öğrenciler değil öğretmenler de “Başarıya gülümsüyor”

Öğretmenlerin eğitimi de öğrencilerin eğitimi kadar önemli

Uzun yıllardır kaliteli ve güven veren sistemi ile eğitim sektörünün önde gelen kurumlarından olan Sevinç Koleji, “Başarıya Gülümseyen” nesiller yetiştirmesinin arkasında yatan en önemli etkenlerden birinin, yalnızca öğrencilere yönelik değil, öğretmenlere yönelik eğitim programlarına gereken önemi vermesi olduğunu açıkladı. 

1986 yılından bu yana eğitim alanında kaliteli, yenilikçi ve çağdaş eğitim anlayışıyla varlığını sürdüren Sevinç Eğitim Kurumları, insani değerlere sahip, diğer insanlara, çevreye, doğaya, dünyaya, evrene saygısı olan öğrenciler yetiştirmeye devam ediyor. İstanbul, İzmir ve Diyarbakır’da öğrencilerin ve öğretmenlerinin başarısı için çalışan Sevinç Eğitim Kurumları, gelecek yıllarda eğitim ağını daha da geliştireceğinin, yeni kampüslerle anaokulundan üniversiteye kadar devam eden başarılı ve Sevinç’li bir nesil yetiştireceğinin müjdesini de verdi. 
 
Öğretmenlerin eğitimi de öğrencilerin eğitimi kadar önemli

Eğitimin her alanda ve herkes için devam eden ve sürekli gelişen bir olgu olduğuna inanan Sevinç Eğitim Kurumları’na bağlı olan İzmir Sevinç Koleji’nde Ağustos ayı hem öğrenciler hem de öğretmenler için hareketli geçecek. 

Yeni eğitim – öğretim dönemine hazırlanan kurumda öğretmenler “Tasarım Mühendisi Öğretmen", "İletişim Çözümlemeleri", "Bir Öğrenme Aracı Olarak Oyun" gibi başlıklarda eğitimlere katılarak kendilerini geliştirirken bir yandan da Sevinç Eğitim Kurumları’nın vizyonuyla uyumlu, ilerici ve modern eğitimciler olarak çocuklarla buluşacaklar. 

Hazırlık dönemini yalnızca bu eğitim programlarıyla geçirmeyeceğini belirten kurum, öğretmenlerinin, Oyun Tabanlı Öğrenme Programı Sertifika Eğitimi ile Lego Education Academy’nin Eğitimcileri tarafından gerçekleşecek Öğretmen Eğitimi’ne katılacaklarını bildirdi. Kendilerini bu alanlarda daha da geliştirirken dönem içerisinde öğrencileriyle yapacakları eğitim ve uygulamalarda bu eğitimlerin faydalarını daha net göreceklerini sözlerine ekleyen kurum yetkilileri başarıya giden yolda atılan bu adımlarla öğrencilerine hak ettikleri çağdaş ve modern eğitimi sağlayabileceklerini bildirdi. Kurum bütün bu eğitimlerin yanı sıra İzmir’de düzenlenecek olan Maker Fair fuarına katılarak eğitimde Sevinç’le gelen başarının detaylarını konuklarına anlatacak."

Öğrenciler için de hazırlık süreci başlıyor

Öğretmenlerinin eğitimlerine ve kendilerini geliştirmelerine büyük önem veren Sevinç Eğitim Kurumları, bu yolla başarının kaçınılmaz olduğunu söylerken, öğrencileri için de yeni dönemin startını veriyor.

21 Ağustos tarihinde başlayacak ve bu yıl İlköğretim 8. sınıf öğrencilerini kapsayacak TEOG hazırlık kampı ve yine aynı gün başlayacak olan İngilizce kursları ile kurum bu dönem de yüksek başarılar beklediği öğrencilerine merhaba diyecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.