İzmir Siyah - Beyaz Oldu

İzmir Siyah - Beyaz Oldu

14. şampiyonluğunu kutlayan Beşiktaş, İzmir'de şampiyonluk balosu düzenledi.

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig' de 14.kez şampiyon olmasıyla başlayan coşkulu kutlamalar İzmir'de "İzmir Dernekleri Şampiyonluk Balosu" ile devam etti. İzmir'de faaliyet gösteren İzmir Beşiktaşlılar Derneği, Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği, Kartallar Beşiktaş Motosiklet Derneği , Ege Beşiktaşlı İşadamları Derneği'nin İzmir Swiss Otel'de ortaklaşa düzenlediği şampiyonluk balosuna Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra; Yönetim Kurulu Üyeleri; Metin Albayrak, Ahmet Ürkmezgil, Hüseyin Mican, Hakan Özköse, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Candaş Tolga Işık ile Genel Koordinatör Levent Çifter, Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan, efsane futbolcu Feyyaz Uçar ile çok sayıda davetli katıldı.

Baloda Başkan Fikret Orman , Beşiktaş'ın çok anlamlı bir şampiyonluğa imza attığını belirterek , "İzmir'i seviyorum. Size söz veriyorum çok daha iyi günler göreceğiz, buraya Avrupa Kupasını da getireceğiz" dedi. Daha sonra Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Ürkmezgil ile şampiyonluk pastasını kesti.

[caption id="attachment_14544" align="alignnone" width="1024"]Venus Tur Venus Tur[/caption]

"Şampiyon Beşiktaş" tezahüratlarıyla inleyen organizasyonda, siyah- beyazlı renklere gönül veren çok sayıdaki davetli geç saatlere kadar, Solist Koray Hepenson, ve Beşiktaşlılıkları ile de bilinen Ufuk Yıldırım ve Orkestrası, Ege ve Zeynep eşliğinde coştular.

Baloya gelen Beşiktaşlılar şampiyonluk kupasıyla ve Başkan Fikret Orman ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tören öncesinde Başkan Fikret Orman, İzmir Kartal Yuvasında sergilenen eski formalara da büyük ilgi gösterdi. Her forma ile bir anısı olduğunu belirten Orman, İzmir ve civarındaki taraftarları sergiyi ziyaret etmeye davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.