İZMİR SİYASETİNDE KEREM ALİ SÜREKLİ RÜZGARI ESİYOR

İZMİR SİYASETİNDE KEREM ALİ SÜREKLİ RÜZGARI ESİYOR

Urlalı siyasetçi Önder Şengüler, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli hakkında köşe yazısı yazdı.

Ak Parti İzmir İl Başkanı Sayın Kerem Ali Sürekli bilgi , birikim ve tecrübesiyle İzmir Siyasetine yön veriyor ve şehrimizde ki ağırlığı günden güne daha çok hissediliyor.

Ak Parti İzmir İl Teşkilatının kurucuları arasında yer alan Sayın Sürekli kurucu Teşkilat Başkanı olarak Ak Parti’de göreve başladı. Ardından Büyükşehir Meclis Üyeliği , meclis grup sözcülüğü , Karşıyaka İlçe Başkanlığı , 25 ve 26. Dönem İzmir Milletvekilliği , Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyeliği şimdi de Ak Parti İzmir İl Başkanlığı görevini yürüten Sayın Sürekli tecrübesini sahaya yansıtarak Ak Parti ailesine çok ciddi katkılar sunuyor ve müthiş bir enerji ile neredeyse 24 saat sahada çalışıyor.

image-6483441.jpg

Dün sabah Sayın Sürekli Urla’da 5 ilçeye hitaben dünden bugüne Teşkilatçılar ile bir araya gelerek bir kahvaltı organizasyonu yaptı. Urla, Seferihisar , Karaburun , Çeşme ve Güzelbahçe İlçelerinin kurucuları, eski İlçe Başkanları ve Yöneticileri ile sabah 09:30’da kahvaltıda bir araya gelerek vefasını gösteren tecrübeli Siyasetçi gönül aldı , gönüllere girdi. Eski teşkilatçıların bu şekilde ağırlanması hem moral , hem de motivasyonu üst düzeye çıkarmaktadır. Toplantıda en çok dikkatimi çeken husus ise Sayın İl Başkanı’nın herkese ismi ile hitap edebilmesiydi. İşte arkadaşlar bu çok önemli bir durumdur. Emek vermiş , yıllarını vermiş bir Teşkilat mensubuna “Ahmet amca nasılsın, Mehmet abi nasılsın” dediğiniz zaman o adamın duyduğu mutluluk tarif edilemez. Çünkü hepsi saygıyı hak ediyor, her biri onore edilmek istiyor. İşte Kerem Ali Sürekli gibi tecrübeli siyasilerin bu özelliği vardır. Tüm İzmir Teşkilatına hakimdirler. Ben bu kadar geniş bir hafızaya sahip 2 siyasetçi tanırım İzmir’de. Birisi Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya , diğer isim ise İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’dir. Bu iki isim tüm teşkilat mensuplarına isimleri ile hitap ederler. Hafızaları ve Teşkilatçılıkları çok kuvvetlidir. Biz Teşkilat mensupları da başımızda Parti hafızasını , geçmişini bilen Siyasetçiler isteriz. Bu durumda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ne kadar doğru tercihler yaptığını da görebiliyoruz.

Aynı zaman da bir avukat olan Sayın Sürekli’nin bir başka özelliği ise ilçe başkanları arasından Milletvekili olabilen tek isim olmasıdır. Henüz 30’lu yaşlarında Kurucu Teşkilat Başkanlığı görevine getirilen Sayın Sürekli ardından 2 yıl süre ile Karşıyaka İlçe Başkanlığını yürütmüştür. İlçe Başkanlığının ardından Milletvekili seçilerek bu alanda bu mevkiye gelebilen tek isim olmuştur.

İzmir’de chp İl Başkanı Deniz Yücel ile Sayın Sürekli’yi karşılaştırdığımızda Ak Parti’nin yakaladığı çıkış trendinin Kerem Ali Sürekli’nin tecrübesiyle doğru orantıda olduğunu çok rahat söyleyebiliriz.

kerem-ali-surekli-cep-telefonu-001.jpg

İl başkanlığı Yönetim kadrosunun bu tecrübe ile doğru orantıda hazırlandığı , yöneticilerin birbirleriyle uyum içinde ve ciddi efor sarf ederek çalıştıklarını gözlemlemekteyiz. 24 saat görevi başında zaman geçiren bir İl Başkanı ile çalışmak içinde bu işe gönül veren , zamanını harcayabilen isimleri olması da zaten kaçınılmazdır.

Ak Parti İzmir İl Başkanlığı 54.000 yeni üye kaydıyla diğer illere göre fark yaratmıştır. Kerem Ali Sürekli rüzgarı İzmir siyasetinde esiyor. Bu yükseliş trendinin İzmir’de büyük başarılar getireceği gözle görülür bir gerçektir…

Kalın sağlıcakla…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum