İzmir Tarım Fuarına Genç Çiftçiler Damga Vuracak

İzmir Tarım Fuarına Genç Çiftçiler Damga Vuracak

Sadece Türkiye'de değil bütün dünyada gençler kırsal bölgeler ve tarımsal faaliyetten uzaklaşmak istiyor.

Çünkü özellikle tarım zor ve meşakkatli bir iş. Çiftçilik yapmak hem risk hem de belirsizlik taşıyor. Ancak diğer yandan da çiftçiler olmazsa dünyayı kim besleyecek? İnsanlığın temel ihtiyacı olan gıdayı kim sağlayacak? Üstelik tüm dünyada üretici nüfusunun giderek yaşlandığı bir dönemi yaşıyoruz. Dolayısıyla günümüzde tarım sektörünün küresel ölçekte tartıştığı stratejik konulardan biri de gençlerin tarımsal faaliyeti sürdürmeleri ve tarımdan kopmamaları için politikalar geliştirmek.
 
Bizler de, Orion Fuarcılık olarak her şeyden önce tarım sektörüne duyduğumuz sorumluluk anlayışı gereğince, 19 - 22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın ana temasını "GENÇ ÇİFTÇİLER" şeklinde belirledik. Burada amacımız, tarımda gençlik konusunun öneminin kamuoyunca daha iyi anlaşılması ve bu ciddi soruna dikkat çekebilmek için farkındalık çalışmalarımızı hızlandırmak olacaktır. Böylelikle ülkemizde ilk defa bir tarım fuarında Genç Çiftçiler bir araya gelecek ve BİZ BURADAYIZ diye haykıracak! 
 
Değerli basın mensupları, bu tarihi toplantı ile Genç Çiftçiler bir yandan kendi aralarında dostluk ve dayanışmayı güçlendirirken, aynı zamanda kamuoyuna “TÜRK TARIMININ GELECEĞİ BİZİZ” mesajını verecekler. Tarım fuarcılığında her zaman en eski olmanın övüncü ile hareket eden Orion Fuarcılık, bu süreçte çok önemli bir ekonomik, sosyal ve tarımsal etkinliğe imza atmanın gururunu yaşamaktadır. Türkiye’mizin tüm genç çiftçilerini İzmir Tarım Fuarı’nda el ele vermeye çağırıyoruz! 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.