İzmir Tevfik Fikret Okulları'ndan mezuniyet kutlaması

İzmir Tevfik Fikret Okulları'ndan mezuniyet kutlaması

İzmir Tevfik Fikret Okulları 37. Dönem Anadolu Lisesi ve 14. Dönem Fen Lisesi mezunlarını La Vie Nouvelle’de düzenlenen muhteşem bir törenle uğurladı.

Özellikle yurt dışı başvurularında yüzde yüz başarı gösteren Tevfik Fikret Okulları mezunları, gelecek adına umut oldu. Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Dürrin Toksöz, öğrencileri özdeğerleri yüksek bireyler olarak uğurlamaktan gurur duyduklarını söyledi.

Öğretmenlere, “Sorumluluklarını, paylaşmayı, dayanışmayı, topluma karşı görevlerini öğrettiğiniz öğrenciler için birer örnek model oldunuz, hepinize emekleriniz için sonsuz teşekkürler ediyorum” diyen Ayşe Başçavuşoğlu öğrencilere ise “Tevfik Fikret’in gençleri sizler 55 yıllık köklü bir geleneğin filizlerisiniz. Kendinize inanın, güvenin, gelecekten korkmayın. Zorluklarla mücadele etme gücünü hiç kaybetmeyin. İyi ve başarılı bir insan olmak ayrıcalıktır ve çaba ister. Çalışmaktan ve araştırarak doğruyu bulma çabasından hiç vazgeçmeyin. Doğru bildiklerinizi çevrenizdeki insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Atatürk’ün gösterdiği akla ve bilime dayalı çağdaş uygarlık yolunda aydınlık yarınlar için Tevfik Fikret kimliğinizi onur duyarak taşıyın. Hepinize geleceğine umutla bakan bir toplumda dayanışma içinde geçireceğiniz bir yaşam diliyorum. Güzel ülkemizin çağdaş yarınlarını gerçekleştirecek olan sizleri sevgiyle uğurluyorum, yolunuz açık olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.