İzmir Ticaret Borsası'ndan Toprak ve Çocuk Programı etkinliği

İzmir Ticaret Borsası'ndan Toprak ve Çocuk Programı etkinliği

İzmir Ticaret Borsası’nın “Gelecek toprakta, toprağımız emin ellerde” sloganı ile 2017 yılından bu yana yürüttüğü Toprak ve Çocuk Programı kapsamında; 23 Nisan kutlamalarını gerçekleştirdi.

İzmir Ticaret Borsası, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ve Türkiye İş Bankası’nın katkılarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasına özel düzenlenen bir dizi etkinliğin yer aldığı şenlik, 25 Nisan Perşembe günü Urla Uzunkuyu İlkokulu ve Ortaokulu'nda gerçekleştirildi.

Düzenlenen şenlikte çocuklar animatörler eşliğinde oyun oynadı, şarkılar ile eğlendi. Şenlikte İzmir Ticaret Borsası Toprak ve Çocuk Programı Borsa idari heyeti de hazır bulundu.

Çocuklara toprağın, tarımın ve tarım ürünlerinin tanıtılması, sağlıklı beslenme konusunda bilinç kazandırılması, tarımsal üretim ve sürdürülebilir çevrenin öneminin gelecek nesillere aktarılması hedeflenen Toprak ve Çocuk Programı’nın, kentlerde topraktan, tarladan, bahçeden uzak büyüyen çocuklara yeşili, toprağı ve doğayı sevdirecek, tarım konusunda bilinçlenmelerine imkân sağlayacak eğitim, kültürel etkinlikler ve arazi uygulamaları faaliyetlerini içerdiğini aktaran İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile olan iş birliği ve İş Bankası’nın katkıları sayesinde daha çok çocuğa ulaşabildiklerini belirtti.

isinsu-kestelli.png

Yapılacak en değerli yatırımın gelecek nesillere olduğunu kaydeden İTB Yönetim Kurulu Başkanı Kestelli, “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 104’üncü kuruluş yıldönümü ve dünya üzerinde çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutladığımız bu önemli haftada çocuklarımızla hem eğlenceli hem de öğretici güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Eğlenceli görüntülere sahne olan şenliğimizde geleceğimiz olan çocuklarımız, şarkılar, oyunlar ve yarışmalar eşliğinde tüm çocuklara armağan edilen tek bayrama sahip olmanın gururunu doyasıya yaşadı. İzmir Ticaret Borsası olarak çocuklarımızla birlikte hem eğleneceğimiz hem de öğreneceğimiz nice etkinlikler temennisiyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tekrar kutluyor; gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakabilmenin inanç ve ümidini taşıyorum.” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.