İzmir Ticaret Odası'ndan Sevgi Evleri’ndeki Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

İzmir Ticaret Odası'ndan Sevgi Evleri’ndeki Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

İZTO, bu yıl 100’üncü yıl dönümünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, sevgi evlerinde kalan çocuklara 1.300 çift ayakkabı hediye etti.

İzmir Ticaret Odası 19. Ayakkabı Grubu Meslek Komitesi’nin önderliğinde ve 19. Ayakkabı Grubu üyelerinin katkılarıyla temin edilen ayakkabılar, dağıtımı yapılmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü temsilcilerine teslim edildi. Bayrama yeni ayakkabı ile girme geleneğini yaşatmak için böyle bir sosyal projeyi hayata geçirdiklerini belirten İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener şunları söyledi:

“Milli mücadele tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın bu yıl 100’üncü yıl dönümünü yüreklerimizdeki coşkuyla kutluyoruz. Milli egemenliğimizin tüm dünyaya duyurulduğu ve halkın iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun üzerinden tam bir asır geçti.  Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla dünyada ilk kez çocuklara armağan ettiği bu milli bayram, Cumhuriyet tarihimizin de en önemli dönüm noktalarından biridir. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle bu önemli günde çocuklarımız ilk defa bu coşkuyu sokaklarda, meydanlarda yaşayamıyorlar, ama hepimizin kalbi bu milli bayramımızda tek yürek olarak atıyor. 100. Yıl coşkusunu evlerimizde hepimiz yürekten hissediyoruz. Bu önemli günde İzmir Ticaret Odası Ailesi olarak biz de çocuklarımızı mutlu etmek, onlarla 23 Nisan coşkusunu yaşayabilmek istedik”.

Projeye katkı veren İZTO 19. Ayakkabı Grubu Meslek Komitesi üyelerine de özel olarak teşekkür eden Özgener, “Manzo Ayakkabı, Çağlar Bebe Ayakkabı, Asena Terlik,  Hüdaverdi Spor Malzemeleri, Yankı Dış Ticaret Ayakkabı, Toddler Bebe ve Aksoy Ayakkabı’ya değerli katkıları için teşekkürlerimi sunuyorum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız için ne yapsak az” dedi. 


  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.