İZMİR TÜYAP'TA BİR DENİZLİLİ

İZMİR TÜYAP'TA BİR DENİZLİLİ

Denizlili Yazar Baki Evkaralı, memleket memleket fuarlarda Denizliyi temsil ederken, okurlarıyla buluşmaya ve gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Kendi memleketi Denizli'de düzenlenen kitap fuarında halkın ve okurların yoğun ilgisiyle karşılaşan yazar, Memleketin önemli isimleri tarafından da sevgiyle ve ilgiyle karşılandı. Yazar Bu zaman kadar 4 eser üretmiş ve en son çıkan kitabı "Niyet Ettim Aşk'a" ile ses getirmeye devam ederken, sosyal sorumluluk projeleri ve köy çocukları için verdiği paylaşımcı mücadelesiyle güzelliklerin altına imza atmaya devam ediyor.

Denizlili yazar Baki Evkaralı, halkın söylemiyle Bakican, şimdide Elifname kitabı için Tüyap'ın her sene düzenlediği Kitap Fuarında okurlarıyla buluşma heyecanı yaşarken, "Bu zamana dek memleket adına elimden geleni yaptım, şimdiye kadar hep kendi imkanlarımla bu zamana kadar geldim ve bir okura daha ulaşmanın, bir okurun kalbini kazanmanın mutluluğunu yaşarken, memleketim adına da temsil yeteneğimi kullanmaktan onur duydum. Denizli Halkının Denizlide düzenlenen fuarda kalbi muhabbetleriyle yazarını sahiplenmesi, değerli mülki amirlerimin yanımda yer alması bana bir ödül oldu. Bundan sonra da daha ileriye gidebilmem için desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyorum. İzmirde değerli gönül dostlarım ve okurlarımla buluşma heyecanı şimdiden sardı. Hayat Yayınları standında Elifname kitabımızı 29 - 30 Nisan tarihlerinde imzalayacak, kalplere söyleşilerle hitap edeceğiz. Ben buradan İzmirli değerli okurlarımızı bu tarihlerdeki imza gününe davet ediyorum. Her şey daha güzel olacak, sürpriz gelişmelerle yine memleketimizin güzel insanları için üretmeye devam edeceğiz." dedi.Yazar- Bir üyesi olan değerli yazar, bir roman ve deneme şiir tarzında kitabının geleceğini de paylaştı.

baki-evkarali.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.