İzmir-Urla seferleri başlıyor

İzmir-Urla seferleri başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZDENİZ A.Ş. tarafından İzmir ile Urla arasında vapur seferlerine 18 Mayıs’tan itibaren yeniden başlanacak.

Urla seferlerinin başlamasından önce Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Belediye Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Deniz ve Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa Karaova, Büyükşehir Belediyesi Urla Yerel Hizmetler Şube Müdürü Yener Kırmızı ve İZDENİZ’de görev yapan kaptanlar, vapurun yanaşması konusunda yapılan denemelere eşlik ettiler.

TEK GİDİŞ GELİŞ
Urla Seferleri için İzmir’den belirlenen ücret tarifesi tam bilet 6 lira öğrenci bileti ise 3.60 TL oldu. Cumartesi ve Pazar günleri Sabah 09.15’te ilk olarak Karşıyaka’dan kalkıp Konak- Güzelbahçe’ye uğrayarak Urla’ya gelecek olan vapur, akşam ise Urla’dan 21.00’de kalkarak, Güzelbahçe’ye uğrayıp, Konak’ta kalacak.

HEDEFİMİZ DEVAMLI SEFERLER
Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, 18 Mayıs’ta başlayacak kısıtlı seferlerin artması ve 7 günü yayılmasını arzu ettiklerini dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin talep doğrultusunda seferleri artıracağına işaret eden Oğuz, “Hemşehrilerimizden gelen talepleri Büyükşehir Belediyemize aktaracağız. Amaç denizden daha çok yararlanmak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.