İzmir Valiliği duyurdu! 29 Ekim sosyal medyadan kutlanacak!

İzmir Valiliği duyurdu! 29 Ekim sosyal medyadan kutlanacak!

İzmir Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın resmi sosyal meyda hesabından kutlanacağı açıklandı. 

Yapılan yazılı açıklamada şunlar belirtildi;

İzmir Valiliği (BHİ) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 97.Yıldönümünde Valiliğimiz koordinesinde Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşecek etkinlikler, İzmir Valiliği’nin resmi sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayınlanacak.  Tüm İzmirli hemşerilerimizin Cumhuriyet coşkusuna ortak olacakları programlar kapsamında bayram heyecanının yaşanacağı, 29 EKİM 2020 PERŞEMBE  günü sabah saat 10.00 da yapılacak Tebrikat Töreni, akşam ise;  saat 20.00’daki Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Klasik Türk Müziği Topluluğu Konseri ile saat 21.00’deki Cumhuriyet Bayramı'na Özel Video Mapping, Lazer Işık ve Ses gösterisi etkinlikleri İzmir Valiliğinin resmi Twitter (@IzmirValiligi), Facebook (izmirvaliligi35) ve Instagram (izmirvaliligi35) hesaplarından canlı yayınlanacaktır. 

Atatürk’ün sesi ile “Tarih” Hükümet Konağı’nda canlanacak

İzmir Valiliği’nin Tarihi Hükümet Konağı binasında Video Haritalama yöntemi ile hazırlanan özel videoda Tarih yeniden canlandırılacak. Projeksiyon ile özel olarak hazırlanan animasyonlar hükümet konağı binasının duvarlarına yansıtılırken Atatürk’ün 10. Yıl Söylev’ini, kendi sesi ile İzmir’den tüm Dünya’ya duyuracağız. 

Sonsuza denk aynı coşku ve heyecanla kutlayacağımız Cumhuriyetimizi, bu yıl Pandemi tedbirlerine uygun olarak yapılacak etkinliklerimizde vatandaşlarımıza online erişerek, ortak duygularımızı ve sevinçlerimizi paylaşacağız.  Hiçbir koşulun, bu coşku ve heyecana engel olmayacağını İzmirli hemşerilerimizin de katılımıyla ifade edeceğiz. 
Siz değerli İzmirli hemşerilerimizi online olarak gerçekleşecek etkinliklerimize katılımlarınızı bekleriz. 

Etkinliğin canlı yayınlanacağı Valiliğimizin Resmi Sosyal Medya Hesapları:

 Twitter        :  @IzmirValiligi     
 Instagram    :  izmirvaliligi35    
 Facebook    :  izmirvaliligi35
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.