İzmir Valiliği duyurdu: Yangın tatbikatı yapılacak

İzmir Valiliği duyurdu: Yangın tatbikatı yapılacak

İzmir Valiliği tarafından yapılan duyuruda, Bayraklı Tünelleri içerisinde gerçekleştirilecek olan yangın tatbikatından dolayı yeni trafik düzenlemesi yapıldığı bildirildi.

İzmir Valiliği; Bayraklı Tünelleri içerisinde, 27 Ağustos 2023 Pazar günü 07.00 ile 09.00 saatleri arasında yangın tatbikatı yapılacağını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Bayraklı ilçesinde bulunan Bayraklı Tünelleri içerisinde, 27 Ağustos 2023 Pazar günü 07.00 ile 09.00 saatleri arasında yangın tatbikatı yapılacaktır.

Belirtilen zaman dilimi süresince, Çiğli’den Karşıyaka istikametine, Karşıyaka Çevreyolu çıkışından itibaren, güzergâh araç trafiğine kapatılacak ve trafik akışı Girne Bulvarı istikametine verilecektir.

Girne Bulvarı’ndan Bayraklı Çevreyolu istikametine dönüşte ise, Onur Mahallesi’nden Bornova Çevreyolu istikametine dönüş araç trafiğine kapatılacak ve bu güzergâhlar üzerinde araç park etmeye müsaade edilmeyecektir.

Ayrıca, Bornova-Bayraklı yol ayrımı Karşıyaka istikameti de araç trafiğine kapatılacak, trafik; Çevreyolu Bornova - Bayraklı çıkışından Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’ne verilecektir.

Atatürk Mahallesi’nden Karşıyaka Çevreyolu istikametine dönüşte de Cengizhan Mahallesi’nden Karşıyaka istikametine Çevreyolu bağlantı kolu ve Westpark AVM katılım kolu, Karşıyaka istikametine araç trafiğine kapatılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

harita-01.jpeg

harita-02.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.