İzmir Valiliği ve Konak Belediyesi’nden önemli işbirliği

İzmir Valiliği ve Konak Belediyesi’nden önemli işbirliği

İzmir Valiliği ve Konak Belediyesi arasında “Dünümüzle Yarınımızla Bu Hayatta Birlikteyiz Projesi” doğrultusunda yapılacak olan ortak çalışmaları kapsayan protokol imzalandı.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur karşılıklı attıkları imzalar ile “Dünümüzle Yarınımızla Bu Hayatta Birlikteyiz Projesi” için işbirliği protokolünü hayata geçirdi.

izmir-valiligi-ve-konak-belediyesi’nden-dezavantajli-gruplar-icin-isbirligi-(2).jpeg

İzmir Valiliğinin yürüttüğü “Dünümüzle Yarınımızla Bu Hayatta Birlikteyiz Projesi” kapsamında düzenlenen protokol ile Konak Belediyesi, İzmir Valiliği ile bu proje kapsamında işbirliği yapan ilk belediye oldu. Her iki kurumun ortak kararı ile süresiz olarak imzalanan protokol kapsamında, dezavantajlı gruplar için sosyal uyum çalışmaları çerçevesinde eğitim, bilgilendirme çalışmaları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapılacak. Ayrıca, Konak Belediyesi ve İzmir Valiliği, Avrupa Birliği projeleri için de ortak çalışmalar yürütecek. “Dünümüzle Yarınımızla Bu Hayatta Birlikteyiz Projesi” kapsamında ise Konak ilçesi öncelikli olmak üzere İzmir ilinde toplumsal dayanışma ve uyuma katkıda bulunmak, dezavantajlı grupların toplumsal hayata uyumunu sağlamak ve sosyal uyum çalışmalarının yapılması amaçlanıyor.

izmir-valiligi-ve-konak-belediyesi’nden-dezavantajli-gruplar-icin-isbirligi-(4).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.