İzmir Valiliğinden 23 Nisan'a özel ödüllü resim yarışması

İzmir Valiliğinden 23 Nisan'a özel ödüllü resim yarışması

İzmir Valiliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ödüllü resim yarışması düzenledi.

23 Nisan konulu yarışma, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in, @yskosger twitter hesabından; “Sevgili çocuklar, sizin bayramınıza özel bir resim yarışmamız var! 23 Nisan’ı daha anlamlı kılacak resimlerinizi, velileriniz belirtilen tarihe kadar bu tweet’in altına eklesin, jürimiz değerlendirsin, hediyeleriniz vali amcanızdan” şeklindeki mesajını ve duyuru görselini paylaşmasıyla başladı.

Yarışmaya, İzmir’de ikamet eden 12 yaş altı tüm çocukların katılabileceğini kaydeden Vali Köşger, “Koronavirüs salgını nedeniyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını arkadaşlarıyla bir arada kutlayamayacak olan İzmirli çocuklarımızın; bayrama ilişkin duygu ve düşüncelerini, sonsuz hayal güçlerini, bu resim yarışmasında ortaya koymalarını bekliyoruz. Çocuklarımız, serbest teknikte ve kendi yapacakları resimler ile 30 Nisan 2021 Cuma gününe kadar yarışmamıza katılabilecek. Sonuçları ise, 5 Mayıs 2021 Çarşamba günü valiliğimiz internet sitesinde açıklayacağız.” dedi.

vali-selim-kosger-kimdir--482_2-41.jpg

Sonuçların açıklanmasının ardından, ilk üçe giren çocukları, eserleriyle birlikte valilikte misafir edeceklerini ve ödüllerini vereceklerini belirten Vali Yavuz Selim Köşger, “Birinci seçilen eserin sahibini dizüstü bilgisayar, ikinci gelen eseri tablet bilgisayar, üçüncülük kazanan eseri ise bisiklet ile ödüllendireceğiz. Ayrıca tüm katılımcılar arasından kura ile belirlenecek 35 çocuğumuza kitap seti armağan edeceğiz. Bu yarışmanın, hem 23 Nisan’ın anlam ve öneminin pekişmesine hem de pandemiden dolayı uzun süredir canları sıkılan yavrularımızın keyifli vakit geçirmesine vesile olacağına inanıyor, tüm katılımcılara başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.     

Yarışmaya katılacak çocuklar ya da velileri, https://twitter.com/yskosger/status/1384565933138714634 linkinden Vali Yavuz Selim Köşger’in tweet’ine ulaşarak eserlerini tweet altına ekleyebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum