İzmir Valisi Köşger Cami Açılışına Katıldı!

İzmir Valisi Köşger Cami Açılışına Katıldı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Bayraklı İlçesinde hayırsever Balcı Ailesi tarafından yaptırılan Hacı Osman ve Hacı Hatice camiinin açılışına katıldı.

Açılışa Vali Köşger’in yanı sıra, Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, hayırsever Balcı Ailesinden Süleyman Balcı Ahmet Balcı ve aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Açılışta konuşan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Balcı ailesini, böyle güzel bir eserle anne ve babalarını yâd etmelerinin yanında hayırlı bir işe vesile olmalarından dolayı tebrik etti.

 Vali Köşger, “Ahmet ve Süleyman kardeşler babaları ve annelerini güzel bir eserle yâd ediyorlar. Sizlerin huzuruna bu hizmeti sunuyorlar. Bu herkese nasip olacak bir iş değildir. Allah herkese böyle hayırlı evlatlar nasip etsin. Bundan dolayı değerli hemşerilerime teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca malı hayra harcamak nasip meselesidir. Allah mal mülk verecekse herkese kendi rızası doğrultusunda hayırlı işlere harcayacak mallar versin.  Bizi birleyen, bir araya getiren, birlikte cem eden, ülkemizin birliği, beraberliği, mukaddesatın temsilcisi olan camimizin, Bayraklı ’ya, İzmir’e ve ülkeye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Balcı ailesinin Allah hayrını kabul etsin” diye konuştu.

 Konuşmaların ardından Vali Köşger, Süleyman Balcı ve Ahmet Balcı’ya hayırlarından dolayı plaket takdim etti. Ardından dualar eşliğinde Vali Köşger ve beraberindekilerin açılış kurdelesini kesmesiyle caminin açılışı gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.